fbpx

VÅRA TJÄNSTER

Vår rådgivning baseras på 35 års kvalificerad erfarenhet av fastighetsmarknaden.

Funderar du på att sälja eller hyra ut en kommersiell fastighet? Oavsett om du vill annonsera din fastighet publikt eller off-market så hjälper vi dig med din affär. Vi är vana att arbeta med diskretion och har ett stort nätverk av kunder som söker nya investeringsmöjligheter.

Affärsområdet kommersiella fastigheter handlar om stora ekonomiska värden, komplexa affärsmässiga bedömningar och frågeställningar. Det handlar också om att förstå affären och koppla ihop rätt personer. Vi har kombinationen kunskap och nätverk!

Vårt stora nätverk innefattar alla de kvalifikationer du behöver för att genomföra dina fastighetsaffärer och affärsöverlåtelser. Detta får du tillgång till när du anlitar oss för dina affärer. Vi marknadsför fastigheten på rätt sätt, hittar rätt köpare som betalar rätt pris och genomför affären med rätt skatteteknisk lösning och med största engagemang.

SÄLJA
______

Vi har många intressenter i vårt register som söker nya investeringsobjekt

Funderar du på att sälja en kommersiell fastighet? Oavsett om du vill sälja din fastighet publikt eller off-market så hjälper vi dig med din affär. Vi är vana att arbeta med diskretion och har ett stort nätverk av kunder som söker nya investeringsmöjligheter.

Fattighuset i Halmstad, vindsplan

KÖPA
______

Till dig som söker nya investeringsmöjligheter

Vår ambition är att skapa ett mervärde för dig som vill köpa en kommersiell fastighet, hyra eller göra en affärsöverlåtelse. Till oss kan du vända dig i förtroende. Vi är vana att arbeta med diskretion.

En fastighetsaffär som är omgärdad av sekretess matchas mot vårt off-market-register. Se till att dina uppgifter finns med där! Välkommen att göra affärer med oss!

köpa fastighet halland, kockabygget

HYRA
______

Lång erfarenhet och ett stort register ger dig möjlighet att hitta det du söker hos oss!

Vi hjälper både dig som vill hyra ut din lokal och dig som vill hyra! Genom våra kontakter kan vi hjälpa ditt företag att hitta en passande lokal för din verksamhet. Vi har allt från kontor till butiker och verkstadslokaler.

Brända mandlar, butik

Du kan också kontakta oss genom att fylla i detta fält

VÅR KUNSKAP – DIN AFFÄR!
______

Passionen ligger i att hjälpa dig till goda resultat

Lång och bred erfarenhet av fastighetsmarknaden i kombination med ett stort nätverk ger en unik specialistkompetens inom området kommersiella fastigheter. Behöver du hjälp med dina fastighetsaffärer eller företagsöverlåtelser? Fyll bara i din mailadress eller telefonnummer i fältet nedan så kontaktar vi dig. Du får samtidigt rådgivning och en uppfattning på vilket sätt vi kan hjälpa dig. Helt förutsättningslöst!

Syateljé

VI HJÄLPER DIG GENOM LIVETS SKEDEN
______

Vi ser fram emot att få hjälpa dig genom livets alla skeden – från köpet av första lyan till den sista på ålderns höst, men också i livet som företagare med dina kommersiella fastigheter och lokaler! Varmt välkommen till oss!