fbpx

Industriförmedling ♥ Bostad&Co

Sedan 1 juli 2019 ingår Industriförmedling i familjen Bostad&Co. Två framgångsrika, starka företag har blivit ett. Hos oss finner du hela bredden av förmedlingar under samma tak – på Storgatan 25 i Halmstad – där vi får möjlighet att följa med hela vägen genom livet, från köpet av den första lyan, genom uppväxlingar till större boenden.. och mindre igen. Framförallt kan Industriförmedling hjälpa dig med köp eller hyra av lokaler och verksamheter! Stort eller litet spelar ingen roll, vi kan allt.

Låt oss hjälpa dig med dina affärer genom livets alla skeden!

Du når oss på 035-15 61 55

Ante Nilsson
______

”Fastighetsmäklare med specialistkompetens kommersiella fastigheter.”

Ledamot i Mäklarsamfundet. Verksam som fastighetsmäklare sedan 2006.

  Kalle Svensson,

  Telefon 0731 499 503
  kalle@industriformedling.se

  Kalle Svensson, Industriförmedling

  Kalle Svensson
  ______

  ”Fastighetsmäklare med specialistkompetens kommersiella fastigheter.”

  Ledamot i Mäklarsamfundet. Verksam som fastighetsmäklare sedan 2006.

   Specialistkompetens inom kommersiella fastigheter

   ”För att förmedla kommersiella fastigheter krävs kompetens, specialkunskaper, erfarenhet och inte minst ett stort kontaktnät!”

   Industriförmedling är ett mäklarföretag som specialiserat sig på:
   • Förmedling av industri-, kontors-, affärs-, & hyresfastigheter • Förmedling av fastighetsbolag och företag • Hyresförmedling av industri-, kontors- & butikslokaler

   Vi är stolta över att vara ett mäklarföretag
   • som besitter kompetens och erfarenhet • med specialkunskaper • berikade med kontakter • som erbjuder ansvarsfulla medarbetare • med ett stort engagemang och service utöver det vanliga

   Läs om våra tjänster här! 

   Bostad&Co

   Välkommen du också att anlita oss vid förmedling av kommersiella fastigheter eller fastighetsbolag. 

   Under årens lopp har Industriförmedling förmedlat fastigheter i hela södra Sverige. Följande orter kan nämnas: Halmstad, Laholm, Falkenberg, Varberg, Båstad, Borås, Jönköping, Ljungby, Hässleholm, Kristianstad, Gislaved/Anderstorp, Smålandsstenar, Tranemo, Landskrona, Klippan, Perstorp, Hyltebruk, Markaryd, Älmhult m fl.

   Vi har bland andra hjälpt Halmstad kommun, HFAB, Region Halland, Fastighetsstaden, City Fastigheter, Fem Hjärtan, Skanska, Jana Fastigheter, Erik Ohlsson, Wennerholm m fl med deras fastighetsaffärer. Därtill ett stort antal privata fastighetsägare/fastighetsbolag och företag.

   karta verksamhetsområde industriförmedling

   Industriförmedling är verksamma i hela Södra Sverige

   ”Stor kunskap om stora fastigheter – ger stora affärer över stora områden!”

   Då Industriförmedling arbetar med alla typer av kommersiella fastigheter har vi kommit att få hela södra Sverige som verksamhetsområde, framför allt när det gäller större fastigheter, fastighetsbolag eller paket av fastigheter!

   Med mer än 90-års samlad erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss stor erfarenhet och ett brett kunnande. Vår målsättning är att tillsammans med kunden lösa krav och önskemål på ett ekonomiskt bra sätt. Med stort engagemang och god service arbetar vi för goda samarbeten!

   Vi finns här för dig

   Din trygghet

   ”Vår kompetensutveckling och vår ställning som en obunden och opartisk part gör oss till en trygg partner i dina affärer!”

   Som medlemmar av Mäklarsamfundet får vi snabbt information om alla viktiga förändringar och nyheter på marknaden, och genom fortlöpande utbildning håller vi oss àjour med nya lagar, skatteregler mm. Vår ansvarsförsäkring ger dessutom ett fullgott skydd för köpare och säljare.

   Industriförmedling är ett privat företag, helt fristående från banker, finansieringsinstitut och fastighetsbolag. Vi är fria, obundna och medverkar som förmedlare i affären. Därför kan vi också vara neutrala och opartiska. Vi fungerar som konsulter både till fastighetsägare/ fastighetsköpare och hyresvärdar/hyresgäster, för att uppnå bästa resultat för båda parter!

   kompetens-flygande-foretag

   Vår kunskap – din affär!

   Passionen ligger i att hjälpa dig till goda resultat

   Lång och bred erfarenhet av fastighetsmarknaden i kombination med ett stort nätverk ger oss en unik specialistkompetens inom området kommersiella fastigheter. Behöver du hjälp med dina fastighetsaffärer eller företagsöverlåtelser? Fyll bara i din mailadress eller telefonnummer i fältet nedan så kontaktar vi dig (om du inte hellre vill ringa mäklarna direkt). Du får samtidigt rådgivning och en uppfattning på vilket sätt vi kan hjälpa dig. Helt förutsättningslöst!