fbpx

INDUSTRIFÖRMEDLING ♥ BOSTAD&CO

Sedan 1 juli 2019 ingår Industriförmedling i familjen Bostad&Co. Två starka företag har blivit ett. Båda framgångsrika inom sin nisch. Nu finns hela bredden av förmedlingar under samma tak – på Storgatan 25 i Halmstad – där vi får möjlighet att följa med hela vägen genom livet, från köpet av den första lyan, genom uppväxlingar till större boenden.. och mindre igen, och längs vägen köp eller hyra av lokaler och verksamheter! Stort eller litet spelar ingen roll, vi kan allt.

Låt oss hjälpa dig med dina affärer genom livets alla skeden!

Mer om oss

Specialistkompetens
______

”För att förmedla kommersiella fastigheter krävs kompetens, specialkunskaper, erfarenhet och inte minst ett stort kontaktnät!”

INDUSTRIFÖRMEDLING är ett mäklarföretag som specialiserat sig på:
• Förmedling av industri-, kontors-, affärs-, & hyresfastigheter • Förmedling av fastighetsbolag och företag • Hyresförmedling av industri-, kontors- & butikslokaler • Jord & Skog

INDUSTRIFÖRMEDLING är ett mäklarföretag:
• Med kompetens och erfarenhet • Med specialkunskaper • Med kontakter • Med ansvarsfulla medarbetare • Engagemang och service utöver det vanliga

Industriförmedling
karta verksamhetsområde industriförmedling

Verksamma i hela Södra Sverige
______

”Stor kunskap om stora fastigheter – ger stora affärer över stora områden!”

Då Industriförmedling arbetar med alla typer av kommersiella fastigheter har vi kommit att få hela södra Sverige som verksamhetsområde, framför allt när det gäller större fastigheter, fastighetsbolag eller paket av fastigheter!

Med mer än 90-års samlad erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss stor erfarenhet och ett brett kunnande. Vår målsättning är att tillsammans med kunden lösa krav och önskemål på ett ekonomiskt bra sätt. Med stort engagemang och god service arbetar vi för goda samarbeten!

Under årens lopp har Industriförmedling förmedlat fastigheter i hela södra Sverige. Följande orter kan nämnas: Halmstad, Laholm, Falkenberg, Varberg, Båstad, Borås, Jönköping, Ljungby, Hässleholm, Kristianstad, Gislaved/Anderstorp, Smålandsstenar, Tranemo, Landskrona, Klippan, Perstorp, Hyltebruk, Markaryd, Älmhult m fl.

Vi har bland andra hjälpt följande företag: EON Sverige AB, Akelius fastigheter AB, Halmstad kommun, Laholms kommun, Båstad kommun, Proton Group AB, Skandia Fastigheter AB, Fastighetsstaden AB, City Fastigheter AB, Scancem AB, Aranea Fastighets AB, Skanstornet AM m.fl. Därtill ett stort antal privata fastighetsägare/fastighetsbolag och företag.

 

Välkommen du också att anlita oss vid förmedling av kommersiella fastigheter eller fastighetsbolag.

Din trygghet
______

”Vår kompetensutveckling och vår ställning som en obunden och opartisk part gör oss till en trygg partner i dina affärer!”

Som medlemmar av Mäklarsamfundet får vi snabbt information om alla viktiga förändringar och nyheter på marknaden, och genom fortlöpande utbildning håller vi oss àjour med nya lagar, skatteregler mm. Vår ansvarsförsäkring ger dessutom ett fullgott skydd för köpare och säljare.

Industriförmedling är ett privat företag, helt fristående från banker, finansieringsinstitut och fastighetsbolag. Vi är fria, obundna och medverkar som förmedlare i affären. Därför kan vi också vara neutrala och opartiska. Vi fungerar som konsulter både till fastighetsägare/ fastighetsköpare och hyresvärdar/hyresgäster, för att uppnå bästa resultat för båda parter!

vit gammal spegeldörr och suddig tegelvägg

INTRESSEANMÄLAN
______

För att på bästa sätt kunna hjälpa dig, ber vi dig fylla i formuläret så komplett som möjligt. Vi återkopplar sedan till dig!

Intresseanmälan


Kontor kvm:
Industri kvm:
Lager kvm:
Butik kvm:

Genom att använda formuläret godkänner du vår integritetspolicy (Öppnas i nytt fönster).