fbpx

MÖJLIGHETER PÅ UTSÖKT LÄGE!

Utmed Nissan i Oskarström ligger en obebyggd tomt där man har möjligheter att uppföra en byggnad om en byggnadshöjd om 7 m med inredningsbar vind.

SNABBA FAKTA

UTGÅNGSPRIS:........ 750 000 kr

ADRESS:........ Köpmansgatan 5

FASTIGHET:........ HALMSTAD STRANDEN 2

LÄGE:........ Oskarström samhälle har en väl utbyggd service och handel. Med sitt läge utmed riksväg 26 (Nissastigen) med flera avgångar till Halmstad och även Jönköping med både tåg och buss, gör att kommunikationerna är mycket goda för pendlare, gymnasieungdomar och övriga resenärer.

Läs mer om hela försäljningsprocessen i broschyren.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Boka din personliga visningstid. Säljaren undanber sig spontanbesök.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

ANDRÉAS ANTE NILSSON

073-1499501
ante@industriformedling.se

BYGGNADSFAKTA

Utmed Nissan i Oskarström ligger en obebyggd tomt där man har möjligheter att uppföra en byggnad om en byggnadshöjd om 7 m med inredningsbar vind. Läget i samhället är riktigt trevligt och vill man som ny ägare kombinera boende med handel kan det finnas möjligheter till detta.

BILDER

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Oskarström

Oskarström samhälle har en väl utbyggd service och handel. Här hittar du förskolor, grundskolor och bra pendlingsmöjligheter. Du har även närhet till skog, vandringsspår och badplats. Med sitt läge utmed riksväg 26 (Nissastigen) 18 km norr om Halmstad centrum breder orten ut sig på båda sidor om Nissans dalgång. Samhället ligger lummigt inbäddat och omges av mäktiga lövskogsklädda höjder och milsvid granskog. Flera avgångar till Halmstad och även Jönköping med både tåg och buss, gör att kommunikationerna är mycket goda för pendlare, gymnasieungdomar och övriga resenärer.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!