fbpx

LAGERLOKAL MED LANTLIGT LÄGE!

I Skedala med närhet till väg 25 finns denna moderna lagerlokal. Lokalen mäter ca 20 X 20 meter och har idag en port.

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Skedala 156

OMRÅDE:........ Halmstad, Skedala

TYP AV LOKAL:……….Lager/logistik

AREA:........ 400 kvm

ANTAL RUM:........ 1

VÅNING:........ 1 av 2

HYRA:........180 000 kr/år

HYRA/KVM:........inf kr/kvm/år

Moms:........Tillkommer

ÖVRIGT:........Till hyran tillkommer värme och el

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Lokaluthyrare

LENNART JOHANSSON

0733- 24 45 71
johansson@industriformedling.se

FAKTA

PLANLÖSNING

Större lagerlokal om ca 450 kvm. Lokalen är ljus, takhöjd om ca 8m till nock. Genomgående lokal med dubbla portar som ger möjlighet att köra igenom lokalen.

LÄGE

Lantligt läge i Skedala, som ligger längs Riksväg 25 inte långt från E6 eller centrala Halmstad.

BILDER

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Skedala

Det sprudlar av aktivitet i Skedala och föreningslivet är väl utvecklat. Med gott om rekreationsområden är friluftslivet nästan en självklarhet – här finner du klättrare som ordnat flertalet leder med olika svårighetsgrad, en hel del löpare, ryttare, vandrare, svampplockare och andra. Även för MTB-fantaster är skogen en livsnerv, även om lederna främst är tänkta som vandringsleder. Skedala skog med sitt stora nät av stigar och skogsstigar har klassats som bevaransvärt område med högsta värde. På Ön till exempel finns en stigcentral med karta och förteckning över ett antal leder som varierar mellan 3-7 km. Miljön är väldigt vacker med sjöar och grillplatser utmed vattnet. Hit leder en cykelbana från Halmstad.

Skedala har en trivselförening som anordnar en rad trevliga aktiviteter i området, t ex midsommarfest, luciafirande, cykelfest, disko för barnen under skollov, brännboll mm.
Vid Skedalahed, ett viktigt område för stadens grönstruktur och närrekreation, finner man Skedalaheds idrottspark. Här finns fotbollsverksamhet med fotbollsplaner och klubbhus i områdets södra del, brukshundsklubb i områdets norra del, skytteförening i närområdet samt plats för diverse motionärer i detta tidigare militära övningsområde som också fungerar som strövområde.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!