fbpx

KONTOR I SÖNDRUM

Kontor med bra läge i närhet av Halmstad City Airport!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Rörkullsvägen 7

OMRÅDE:........ Halmstad, Söndrums industriområde

TYP AV LOKAL:……….Kontor

AREA:........ 1 080 kvm

VÅNING:........ 2 av 2

HYRA:........972 000 kr/år

HYRA/KVM:........900 kr/kvm/år

INGÅR I HYRA:........Uppvärmning , Vatten

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Lokaluthyrare

LENNART JOHANSSON

0733- 24 45 71
johansson@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Trivsam kontorslokal på bra läge med närhet till Halmstad City Airport! Kontorslokalen är uppdelad i två våningar och upplevs ljus, modern och trivsam! Här finns möjligheter att dela av och anpassa fastigheten efter nästa hyresgäst behov.


PLANLÖSNING

Kontor i två plan. Plan 1 består av 865 kvm kontor och plan 2 består av 210 kvm kontor. Fastigheten kan delas och anpassas för nästa hyresgäst. För planlösning se bifogat dokument.

LÄGE

Flygstaden köpcentrum i Halmstad är ett handelsområde med mycket god utveckling, bara 5 min med bil från centrum. Här finns lunchrestauranger, gym och promenadstigar och här erbjuds ca 30 butiker med inriktning främst mot hus och hem, sport och fritid. Cykel- och gångvägar leder dig hit och bussförbindelserna är goda. Flera omkringliggande lunchställen, bensinmackar, affärer, gym och butiker samt kontorshotell och industrier är belägna här. Sedan 2002 har Halmstad City Airport sin hemvist i området.

BILDER

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Söndrums industriområde

Flygstaden är ett växande handelsområde vid Flygplatsen väster om Halmstad centrum. Förbindelserna hit är goda och man hittar här idag systembolag, stormarknader, butiker främst inom hus och hem, sport och fritid, men även mode, elektronik och skönhet. Här finns ett flertal större företag inom olika sektorer som t ex restaurang, bil, hälsa, samt även en återvinningscentral, bilprovning och bensinmack. Ett flertal bilhallar är etablerade i området; Hedin Bil, Svenstigs Bil och Motorhalland.

Alldeles intill Flygstaden ligger Söndrums Industriområde som hyser ett stort antal företag inom diverse sektorer, flera inom bil-, bostad- samt byggbranchen. Det finns även en lunchrestaurang i direkt närområde samt närhet till fler samt till matbutiker. På fälten mellan områdena ligger Flygstadens GK, en pay & playbana.

Granne med Flygstaden hittar vi Halmstad City Airport som totalrenoverats med en ny modern terminalbyggnad. Terminalbyggnaden har designats i form av en vit flygplansvinge och härifrån avgår dagligen flyg till främst Stockholm. På senare år har en satsning även gjorts på charterresor med direktflyg från Halmstad! Även kring flygplatsen finns ett flertal butiker och kontorsbyggnader - och området expanderar och förtätas kontinuerligt!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!