fbpx

NYBYGGNATION I FLYGSTADEN

Perfekt exponeringsläge för dessa moderna och ljusa lokaler!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Kristinebergsvägen 15

OMRÅDE:........ Halmstad, Flygstadens handelsområde

TYP AV LOKAL:……….Handel

AREA:........ 1 160 kvm

VÅNING:........ 2 av 2

Moms:........Tillkommer

ÖVRIGT:........Hyran diskuteras

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

ANDRÉAS ANTE NILSSON

073-1499501
ante@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

På bra exponeringsläge utmed den livligt trafikerade Kristinebergsvägen kommer det att uppföras ett handels- och kontorshus på ca 1200 kvm i modern arkitektur med stora ljusa fönster. Nu finns möjlighet att vara med och påverka utformningen. Byggnaden beräknas stå färdig hösten 2022.

Byggnaden kommer det att uppföras två plan, med en yta om 580 kvm i varje plan. Bottenplan har fina skyltfönster och lämpar sig bäst för handel och plan 2 för kontor. Utformningen kan ske i samråd med fastighetsägaren.


PLANLÖSNING

Kommer att uppföras två plan med en yta på 580 kvm i varje plan
Bottenplan lämpar sig bäst för handel och plan 2 för kontor.
Utformningen kan ske i samråd med fastighetsägaren.

LÄGE

Flygstaden köpcentrum i Halmstad är ett handelsområde med mycket god utveckling, bara 5 min med bil från centrum. Här finns lunchrestauranger, gym och promenadstigar och här erbjuds ca 30 butiker med inriktning främst mot hus och hem, sport och fritid. Cykel- och gångvägar leder dig hit och bussförbindelserna är goda. Flera omkringliggande lunchställen, bensinmackar, affärer, gym och butiker samt kontorshotell och industrier är belägna här. Sedan 2002 har Halmstad City Airport sin hemvist i området.

BILDER

NÄROMRÅDET

Flygstadens handelsområde

Flygstaden är ett växande handelsområde vid Flygplatsen väster om Halmstad centrum. Förbindelserna hit är goda och man hittar här idag systembolag, stormarknader, butiker främst inom hus och hem, sport och fritid, men även mode, elektronik och skönhet. Här finns ett flertal större företag inom olika sektorer som t ex restaurang, bil, hälsa, samt även en återvinningscentral, bilprovning och bensinmack. Ett flertal bilhallar är etablerade i området; Hedin Bil, Svenstigs Bil och Motorhalland.

Alldeles intill Flygstaden ligger Söndrums Industriområde som hyser ett stort antal företag inom diverse sektorer, flera inom bil-, bostad- samt byggbranchen. Det finns även en lunchrestaurang i direkt närområde samt närhet till fler samt till matbutiker. På fälten mellan områdena ligger Flygstadens GK, en pay & playbana.

Granne med Flygstaden hittar vi Halmstad City Airport som totalrenoverats med en ny modern terminalbyggnad. Terminalbyggnaden har designats i form av en vit flygplansvinge och härifrån avgår dagligen flyg till främst Stockholm. På senare år har en satsning även gjorts på charterresor med direktflyg från Halmstad! Även kring flygplatsen finns ett flertal butiker och kontorsbyggnader - och området expanderar och förtätas kontinuerligt!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!