fbpx

BYGGNATION AV STÖRRE LAGERHALL MED TILLHÖRANDE KONTOR!

På Kistinge industriområde kommer det med planerat färdigställande sommaren/hösten 2021 uppföras en modern och effektiv lager- och kontorsbyggnad!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Klastorpsvägen 20

OMRÅDE:........ Halmstad, Kistinge Industriområde

TYP AV LOKAL:……….Lager/logistik

AREA:........ 4 392 kvm

ÖVRIGT:........Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att resonera om tilltänkta hyresnivåer, anpassning av lokaler etc.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

ANDRÉAS ANTE NILSSON

073-1499501
ante@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

På Kistinge industriområde kommer det med planerat färdigställande sommaren/hösten 2021 uppföras en modern och effektiv lager- och kontorsbyggnad! Som första hyresgäst har man tillsammans med hyresvärden stora möjligheter att påverka utformning av lokaliteterna för att optimera ytorna för sin verksamhet! Total yta som skall uppföras är 4.392 kvm med en generös takhöjd mellan 7,4 - 8,2 meter. Högportar, lastramper och inhägnad gård med fjärrstyrd port.


PLANLÖSNING

Tre sektioner på vardera 1296 kvm om 54 x 72 meter med en takhöjd på 7,4 till 8,2 meter sam en sektion på 504 kvm om 12 x 42 meter med en takhöjd på 7,4 - 8,2 meter. Total yta uppgår till 4392 kvm.

Möjligheter finns att hyra hela eller delar av byggnaden. Access sker via högportar och lastramper. Inhägnad tomt med fjärrstyrd grind. (11 000 kvm).

Varmt välkommen att kontakta Industriförmedling för att resonera om tilltänkta hyresnivåer och lokalanpassningar etc!

BILDER

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Kistinge Industriområde

Kistinge ligger cirka 7 km öster om centrala Halmstad, intill bostadsområdet Fyllinge, vars område kännetecknas av nybyggda, fristående villor samt flerbostadshus med bostadsrätter, många lekplatser och generösa grönytor I området finns både skola F-9 och förskolor, vårdcentral, mataffär och inom 5 minuters cykelväg till Hallarna. Bra bussförbindelser till centrala Halmstad. Kistinge industriområde är ett expansivt område med varierande verksamheter och med goda förbindelser med E6/E20, och nya infartsleden till Halmstad hamnområde.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!