fbpx

TOPPMODERNA LOKALER SOM GÅR ATT ANPASSA FÖR JUST DIN VERKSAMHET, MED BYGGSTART 2023!

På Falkenbergsmotet/industriområde kommer det med planerat färdigställande under 2024, att uppföras en modern och effektiv lager- och kontorsbyggnad!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Harvvägen

OMRÅDE:........ Falkenberg, Falkenberg/Tröingeberg

TYP AV LOKAL:……….Lager/logistik

AREA:........ 500 kvm

VÅNING:........ 1 av 1

Moms:........Tillkommer

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

KALLE SVENSSON

073-1499503
kalle@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

På Falkenbergsmotet/industriområde planeras det uppföras toppmoderna lokaler under 2023 med färdigställande under 2024. Här finns det stora möjligheter för dig som första hyresgäst att anpassa din lokal både i storlek och utförande till en anpassad helhet för just din verksamhet tillsammans med hyresvärden. Effektiv lager/logistik- och kontorsbyggnad på ett utmärkt läge i området med närhet till E6. Lokalytan som är tillgänglig att hyra är ca 1.500 kvm, och kan delas upp efter överenskommelse om ca 500 kvm/ lokal. Takhöjd ca 7 m, högportar om 4,5 x 4 m. Markområdet kommer att vara inhägnat samt ha en låsbar grind. Välkommen att höra av er för just er verksamhets framtid!


PLANLÖSNING

Lokalerna som uppförs har med förstärkt betongplatta, generös takhöjd till takbalk om 7 m samt portar om 4x4,5 m som går att anpassa. I grundutförande kommer lokalerna vara anpassad för lager och logistik. Som första hyresgäst kan man anpassa med kontor, våtrum, kök mm.
Hyra beräknas hamna på ca 7-800kr/kvm beroende på anpassning och hyresavtalets övriga villkor.
Det som tillkommer på hyran är moms, drift och del av fastighetsskatt.
Större delen av fastigheten är redan uthyrd till etablerade hyresgäster som däckverkstad, biltvätt för stora fordon, grävföretag mfl.

Fastigheten kommer uppföras med gedigen stålkonstruktion med sandwichelement för bra isolering och komfort i lokalerna.

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Falkenberg/Tröingeberg

Falkenbergsmotet ligger i direkt anslutning till E6 och riksväg 154, vilket ger oss ett optimalt läge när din verksamhet är beroende av goda logistikmöjligheter! Områdets detaljplan medger industri, kontor och logistik. En del fastigheter i området ligger med bästa skyltläge för exponering mot E6. Här passerar ca 20 000 fordon dagligen.

Falkenberg ligger högt i Svenskt Näringslivs ranking när det kommer till landets bästa företagsklimat. Kommunen har ett engagerat näringsliv som arrangerar näringslivsluncher, en näringslivsdag och gala. Det knyts många kontakter och gemenskapen är stark. Falkenbergs kommun arbetar hela tiden för en ökad samverkan mellan kommun, näringsliv, invånare och intresseorganisationer. Till kommunens stora företag hör bland andra Sia Glass, Arla, Carlsberg, Essity, 2Entertain och Gekås Ullared.

Med en central placering i Halland ligger Falkenberg i en region med stark tillväxt och goda framtidsutsikter. Pendlingen är enkel, både med bil och tåg. Befolkningsutvecklingen är positiv och idag bor här 45.000 invånare, vilket gör kommunen till landets 55:e största.
Avstånd: Falkenberg centrum, 4 km. Falkenbergs station 2 km. Göteborg ca 1 timme med bil, Malmö ca 1,5 timmar.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!