fbpx

MINDRE VERKSTAD PÅ FURUVIKSRINGEN

På Furuviksringen finns denna fastighet med verkstad och kontor. Här finns även en inhägnad och asfalterad tomtyta för uppställning.

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Furuviksringen 33

OMRÅDE:........ Halmstad, Furuviksringen

TYP AV LOKAL:……….Industrier/verkstäder

AREA:........ 400 kvm

ANTAL RUM:........ 7

VÅNING:........ 1 av 1

HYRA:........400 000 kr/år

HYRA/KVM:........1 000 kr/kvm/år

Moms:........Tillkommer

ÖVRIGT:........Till hyran tillkommer samtliga driftkostnader såsom el, värme och vatten.
Hyresgästen står för snöskottning

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Lokaluthyrare

LENNART JOHANSSON

0733- 24 45 71
johansson@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Verkstad med tillhörande entresol samt två portar varav en port med tak. Inhägnad tomt och ett kallförråd. Ljus kontorsdel med fyra kontor


PLANLÖSNING

Verkstadsdel om 220 kvm, med access via två portar. Kontorsdelen om 180 kvm innehåller 4 kontor varav ett större. Kök, omklädningsrum med dusch samt förråd/arkiv. Kallförråd samt inhägnad och asfalterad tomt.

LÄGE

I närområdet finns service i form restauranger, gym och hotell. Större vägar såsom E6 och väg 25 och 26 finns på bekvämt avstånd.

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

NÄROMRÅDET

Furuviksringen

Närmast Furuviksringen och tre kilometer öster om centrala Halmstad hittar du det omtyckta bostadsområdet Vallås, en egen stadsdel med blandad bebyggelse, som låga flerbostadshus, villor och radhus. Området byggdes på jordbruksmark under 70-talet. Här finns stora grönområden med bland annat Ekolekplatsen och Våtmarken, fina promenadstråk, en motionsslinga och gott om bollplaner och lekplatser.

Vallås har ett eget litet centrum, med bland annat kemtvätt, Ica Supermarket, folktandvård, apotek, bibliotek, vårdcentral, skola, frisör, pizzeria och distriktskyrka. Du behöver med andra ord varken ta dig in till stan eller till Eurostop, som båda annars ligger på en cykelvägs avstånd! På Vallås Torg har byggnationen startat för ett nytt levande centrum i tre kvarter och 139 hyresrätter som beräknas vara inflyttningsklara under 2018.
På Vallås finner du också Halmstadtravet där du kan avnjuta en middag till en stunds underhållning i travsportens namn, och närheten till Arenahallen gör det enkelt att bl a besöka olika evenemang, utställningar, idrottsmatcher, Halmstads skejtpark och äventyrsbad. Här finns också gym och ishall och bensin- mackar. Tvärs över vägen från Arenan sett ligger Busfabriken, ett paradis för barnen.

PRO Snöstorp-Vallås är aktiva i området och det finns även ett äldreboende här.
I Vallåshallen spelas bland annat innebandy genom Halmstad Innebandyklubb, fotboll, gymnastik mm.
Boendet på Vallås passar såväl för det äldre paret som för barnfamiljen. Här väljer du det lättskötta boendet i bostadsrättslägenhet eller radhus, det flexibla boendet i villorna eller de barnvänliga gruppvillorna.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!