fbpx

FANTASTISKT VACKERT MARKOMRÅDE OM CA 6 HEKTAR. PRIS: 30 KR/KVM

I rogivande kulturlandskap finner vi här ett 6 hektar stort vackert, orört och skyddat markområde. Utmärkt läge strax utanför Halmstad.

SNABBA FAKTA

UTGÅNGSPRIS:........ 1 850 000 kr

ADRESS:........ Spånstad

FASTIGHET:........ HALMSTAD SPÅNSTAD 3:11

TYPKOD:........ 110

Läs mer om hela försäljningsprocessen i broschyren.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Boka din personliga visningstid. Säljaren undanber sig spontanbesök.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

STEFAN NILSSON

0708516181
nilsson@industriformedling.se

BYGGNADSFAKTA

Fridfullt kulturlandskap med 6 hektar öppen odlingsmark med inslag av vackra skogslundar, skogsmark och stenmurar. Här finns även gott om småvilt om jakt är av intresse. Enklare jaktstuga finns. Fastigheten kan passa den som vill ha ett ostört läge nära Halmstad (5 min med bil) där man bara vill koppla av med olika intresse utan något störande från vägar eller grannar. Välkomna till en plats som måste besökas!

Vägbeskrivning: från Halmstad åk mot Oskarström, kör över E6:an och efter första rondellen kör drygt 3,5 km (sakta in i god tid kan vara lätt att köra förbi) sväng höger vid rött boningshus, ta direkt den högra grusvägen, åk ca 700 m tills vägen tar slut och ni är framme.

BILDER

NÄROMRÅDET

Spånstad

Åled ligger ca 10 km nordost om Halmstad på ett lagom pendlingsavstånd och med nära anslutning till riksväg 26, Nissastigen och busslinjen 400. Orten tillkom i slutet av 1800-talet där järnvägen byggdes under slutet av århundradet. Järnvägen blev snabbt en livsnerv i samhället och under början av 1900-talet började gemene man att bygga sina hem på orten. Samhället växte kraftigt under 60- och 70-talen och idag bor här ca 1 700 personer.

För den som vill vara aktiv har Åleds gymnastikförening ett stort utbud av olika träningspass i Åledsskolans gymnastiksal. Fotbollsföreningen Sennans IF håller till i Åled och i Sennan.

Årligen anordnas cykelfest i samhället och på höstkanten anordnas populära pubaftnar i hemvärnsgården, som även du som privatperson kan hyra om du önskar ställa till med fest.

I ortens centrala del, i dalen kring Nissan, finns en närbutik, en distriktssköterskemottagning, äldreboende och så en pizzaeria. I närheten hittar man även en akvarieaffär (i Älvdalen) samt ortens enda kommunala dagis (Solgläntans förskola)

I den nordvästra delen av orten ligger Spånstad som är ett lugnt villakvarter med bland annat en bilverkstad, ett känt och omtyckt gatukök, en föräldrakooperativ förskola (Sandrosens förskola), Spånstadgranen där du hugger din egen julgran samt en strutsfarm med café.

I den östra delen ligger Enslöv med Enslövs kyrka, prästgården, låg- och mellanstadieskolan Åledsskolan, det andra kommunala dagiset samt ett vandrarhem. I anslutning till skolan har fotbollsklubben Sennans IF sin klubbstuga.

Nordost om samhället, inte långt från skolan, hittar man den lilla sjön Torsjön med tillhörande badplats. Här åker man skridskor kalla vinterdagar när isen lagt sig!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!