fbpx

GETINGE, FLERBOSTADSHUS 17 LÄGENHETER.

Bra läge i Getinge. Gediget flerbostadshus med 17 lägenheter fördelade på 2 våningar med källare. Uthyrningsbar area om ca 609 kvm, fördelade 14 st. 1 r.o.k och 3 st. 2 r.o.k

SNABBA FAKTA

UTGÅNGSPRIS:........ 13 000 000 kr

ADRESS:........ Göteborgsvägen 707,709,711

FASTIGHET:........ HALMSTAD GETINGE 4:15

TYPKOD:........ 320

INTÄKT:........ 889 488 kr/år

TAXEBUNDEN KOSTNAD:........ 152 000 kr/år

FASTIGHETSSKATT/-AVGIFT:........ 19 107 kr

Läs mer om hela försäljningsprocessen i broschyren.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Boka din personliga visningstid. Säljaren undanber sig spontanbesök.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

STEFAN NILSSON

0708516181
nilsson@industriformedling.se

BYGGNADSFAKTA

Gediget sten/betonghus med 17 lägenheter fördelade på 2 våningar med källare.Uthyrningsbar area om ca 609 kvm, fördelade på 14 st. 1 r.o.k 1 st. 1,5 r.o.k och 2 st r.o.k
Fastigheten är under renovering/ombyggnad sedan slutet av 2021 och kommer slutföras under 2023. Vindsvåning är förberedd för 3 lägenheter om total 90 kvm. (Bygglov finns)
Förutom stommen och fasaden är allt i princip nytt/ utbytt som avlopp el , fönster, tak , värmeanläggning. Lägenheterna utrustas med HTH kök ,kaklade badrum, golvvärme i hall (tillägg på hyran)
nya golv. ommålade etc..
Rymlig källardel under hela huset med bra ljusinsläpp, tvättstuga torkrum förråd etc.

Tomten som är på 3 298 kvm som består av parkeringar och gräsmatta erbjuder dessutom en byggrätt med möjlighet att uppföra ett likvärdig hyreshus.
På bifogad plankarta flyttas yttersta gemensamhetsanläggning (g) parkering idag.
fram till Göteborgsvägen.

Köpare kan överta "slutfasen" av pågående renovering mot reducering av begärt pris. (Begärt pris avser att säljaren slutför renovering , ej vind.)
Fastigheten är fullt uthyrd, under renoveringen nyttjas en lägenhet som "omflyttningslägenhet"

BYGGNADSFAKTA:

Byggnaden är uppförd 1953. Fastigheten är under renovering/ombyggnad sedan slutet av 2021 och kommer bli färdigställd under 2023.
Rymlig källardel under hela huset med bra ljusinsläpp, tvättstuga torkrum förråd etc.

GRUNDFAKTA:

Grund: Källare med betongplatta.
fasad: Tegel.
Tak: Betongpannor.
Fönster: 3-glas.
Stomme: Betong/Trä.
Uppvärmning: Värmepump Luft/vatten.

ÖVRIG INFORMATION:
Elkostnad
2020 58 185 kr
2021 155 000 kr (Byggverksamhet)
2022 209 105 kr ( Byggverksamhet
2023 45 000 kr ( Byggverksamhet) tom mars 2023

BILDER

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Getinge är idag Halmstad kommuns tredje största ort och i och kring denna finner du en mängd företag och butiker. Bland annat finner du här en bensinmack, bibliotek, livsmedelsbutik, pizzeria, frisörer, blomsteraffär, bank, butiker, folktandvård, vårdcentral och apotek mm. Största arbetsgivare på orten är annars Getinge Group, världsledande tillverkare av medicinteknisk utrustning. Getinge AB är börsnoterat på Stockholmsbörsen sedan 1993.

Närheten till E6:an gör det också lätt att ta sig till närbelägna städer som Halmstad och Falkenberg. Det tar bara ca 15 minuter till båda orterna med bil och ca 30 minuter om man åker kollektivt. Och för den som vill åka på utflykt skall vi inte glömma närheten till Mostorpsgård alldeles runt hörnet eller intilliggande Slöinge med än mer närproducerat kött från Gudmundsgården, som också håller gårdscafé och catering, Solhagas bröd och Siaglassfabriken därifrån man med lätthet fyller frysen med allehanda läckra smaker! Planer finns för en pendeltågsstation vilken skulle förenkla inpendling och skapa goda förbindelser till både Halmstad och Göteborg. Det finns också ett flertal industritomter som är färdiga för etablering vilket skulle kunna skapa nya arbetstillfällen till ortens befintliga drygt 150 företag. Framtiden ser ljus ut!

Samhället har ett rikt föreningsliv och som boende på orten har man tillgång till allt från gymnastik till bowling. Till de största föreningarna hör fotbollsklubben Getinge IF med ca 350 medlemmar. Här spelar ca 150 ungdomslag varje år i Getingecupen med plats för stor publik på den tilltagna läktaren i Getingehallen. Tennisklubben engagerar ca 180 medlemmar. För den som arbetar på orten finns rekreationsmöjligheter i löpspår, utegym, utomhusbad etc. Friluftsområdet på lummiga Mulleberget har elljusspår och kring natursköna Suseån finns promenadstråk.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!