fbpx

STÖRRE LOKAL OM 1640 KVM

Anpassningsbar lokal om 1640 kvm som är lämplig till flertal verksamheter!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Svarvaregatan 6

OMRÅDE:........ Halmstad, Öster

TYP AV LOKAL:……….Lager/logistik

AREA:........ 1 640 kvm

VÅNING:........ 1 av 1

Moms:........Tillkommer

INGÅR I HYRA:........Vatten

ÖVRIGT:........Övereskommen kallhyra.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

KALLE SVENSSON

073-1499503
kalle@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Tillfälle att hyra större lokal om ca 1640 kvm som är anpassningsbar som kallager eller uppvärmd yta. Lokalen är en del av Sauna 360 (Tylö bastu) som ej nyttjas fullt ut i dag då det ges möjlighet att hyra lokalen till en förmånlig hyra enligt överenskommelse. Lokalen är öppen och delvis uppdelad med lageryta, verkstad, förråd och kontor. Lokalen nås via lastkaj samt vanlig ingång , takhöjd mellan 3-4 m. Bra läge nära kommunikation och E6. Välkomna!


PLANLÖSNING

Lokalyta med målat betonggolv om ca 1640 kvm som delvis är uppdelad med lokalyta, verkstad, kontor och förråd. Lokalen kan nyttjas som kallager eller uppvärmd yta. Lokalen är uppdelad,förbindelse med port som mäter 3 x 3 m samt via lastkaj och dess port om 2 x 2,5 m, flertal 3-fasuttag finns indraget. Här finns stora möjligheter till anpassning .

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

NÄROMRÅDET

Öster

Lokalen är belägen i industriområdet Larsfrid nära alla kommunikationer som E6. I området finns det flertal verksamheter.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!