fbpx

MODERNA KONTORSRUM PÅ FLYGSTADEN!

Hyr 1 - 4 kontorsrum med gemensamma ytor och en större takterrass!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Olofsdalsvägen 40B

OMRÅDE:........ Halmstad, Flygstadens handelsområde

TYP AV LOKAL:……….Kontor

HYRA:........39 600 kr/år

HYRA/KVM:........inf kr/kvm/år

Moms:........Utgår ej

INGÅR I HYRA:........Uppvärmning , Vatten, El, Internet, Kyla

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

ANDRÉAS ANTE NILSSON

073-1499501
ante@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

På Flygstaden finns nu möjlighet att hyra upp till fyra moderna kontorsrum med fin utsikt! Kontoren har ett stort ljusinsläpp och alla moderniteter man idag är i behov av! Gemensamma kök och tillgång till såväl konferensrum som skrivare erbjuds! Hiss finns givetvis tillgängligt från den till fastigheten, välkomnande huvudentrén. På samma plan finns en dessutom en större takterrass som sträcker sig utmed fasaden i två väderstreck, som gemensamt kan utnyttjas! Kontoret ligger på en kort promenad från affärer och restauranger och parkeringsmöjligheterna är goda utanför fastigheten, som även kan erbjuda laddstolpar vid behov. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för vidare information, visning samt resonemang kring hyresnivåer etc.

BILDER

NÄROMRÅDET

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!