fbpx

MODERNT KONTOR PÅ 412 KVM PÅ FLYGSTADEN!

I ljusa, moderna lokaler finner vi här en större kontorsyta med fin rymd, stor flexibilitet och större takterrass för gemensamt utnjyttjande!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Olofsdalsvägen 40B

OMRÅDE:........ Halmstad, Flygstadens handelsområde

TYP AV LOKAL:……….Kontor

AREA:........ 412 kvm

VÅNING:........ 2 av 3

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

ANDRÉAS ANTE NILSSON

073-1499501
ante@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

På plan två med fin utsikt över såväl ängar som handelsområdet Flygstaden erbjuds 412 kvm kontorsyta! Ytorna är idag fördelade på gemensamma ytor, kök, kontor samt kontorslandskap. Fastigheten uppfördes så sent som 2019 och har fina skyltmöjligheter. Söker ni för er verksamhet ett modernt kontor med stort ljusinsläpp och alla moderniteter man idag är i behov av, kan detta vara ett utmärkt alternativ! Givetvis finns hiss tillgängligt från den till fastigheten, välkomnande huvudentrén. På plan tre finns en dessutom en större takterrass som sträcker sig utmed fasaden i två väderstreck, som gemensamt kan utnjyttjas! Kontoret ligger på en kort promenad från affärer och restauranger och parkeringsmöjligheterna är goda utanför fastigheten, som även kan erbjuda laddstolpar vid behov. Är man i behov av större alternativt mindre ytor kan viss anpassning erbjudas. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för vidare information, visning samt resonemang kring hyresnivåer etc.


PLANLÖSNING

Ett öppet kontorslandskap med plats för ca 20 medarbetare.

7 st enskilda kontor/konferensrum/mötesrum i varierande storlekar.

1 st pentry / mindre kök.

1 st förråd samt 1 st serverrum.

3 st toaletter varav en handikappanpassad.

Ytorna är fördelade på 412 kvm och därtill tillkommer ca 30 kvm i del av gemensamma ytor.

LÄGE

Flygstaden köpcentrum i Halmstad är ett handelsområde med mycket god utveckling, bara 5 min med bil från centrum. Här finns lunchrestauranger, gym och promenadstigar och här erbjuds ca 30 butiker med inriktning främst mot hus och hem, sport och fritid. Cykel- och gångvägar leder dig hit och bussförbindelserna är goda. Flera omkringliggande lunchställen, bensinmackar, affärer, gym och butiker samt kontorshotell och industrier är belägna här. Sedan 2002 har Halmstad City Airport sin hemvist i området.

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

NÄROMRÅDET

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!