fbpx

KONTORS- OCH LAGERLOKAL I LAHOLMS INDUSTRIOMRÅDE!

Kontor- och lagerlokal i Laholms Industriområde med totalyta om ca 690 kvm.

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Industrigatan 28

OMRÅDE:........ Laholm, Laholm

TYP AV LOKAL:……….Lager/logistik

AREA:........ 690 kvm

ANTAL RUM:........ 3

VÅNING:........ 1 av 1

HYRA:........380 000 kr/år

HYRA/KVM:........551 kr/kvm/år

Moms:........Tillkommer

INGÅR I HYRA:........Vatten

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

KALLE SVENSSON

073-1499503
kalle@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

I Laholms Industriområde med strategiskt bra skyltläge finner vi en kombinerad kontors- och lokalbyggnad med en totalyta om 690 kvm fördelat på kontor, konferensrum, samlingsrum och lagerytor med en takhöjd om ca 3-3,5 meter och en port. Genomgående är skicket på fastigheten bra och kontorens ytor och disposition medger plats för ett större antal medarbetare. Lokalen kan passa bra för ett flertal verksamheter. Parkeringsplatser på såväl på entrésida som på en inhägnad innegård.


PLANLÖSNING

Större lokalyta som är anpassningsbar om man önskar öppen yta eller önskar dela av lokalen för din verksamhet. Takhöjden i lokalen är ca 3 meter på den låga delen och ca 3,5 meter i den höga delen av lokalen. I dag hyrs lokalen av Laholms Kommun som ska flytta sin verksamhet till större lokaler. Kök med matplats och utgång till uteplats. Omklädningsrum med dusch och bastu. Förrådsutrymme samt kontorsyta i rum samt i öppet landskap.

LÄGE

Lunchställen, bensinmackar och matbutik i närområdet. Järnvägsstationen ligger centralt. Avfart 41 via E6/E20.

Trivsam fastighet uppdelad med lokal, kontor. Från början har det varit ett tryckeri i fastigheten.

BILDER

NÄROMRÅDET

Laholm

Redan för 4000 år sedan trivdes man i Laholm. Strax utanför den nutida stadsgränsen finner man flertalet högar från bronsåldern och en boplats från järnåldern. Orten omtalas vidare i Kung Valdemars jordebok och här antyds att det förekom handel på platsen. Stad blev Laholm dock först på 1300-talet och ända in på 1700-talet var detta det enda stället man kunde gå över Lagan på en broövergång.

Orten är välkänd för sitt utmärkta laxfiske i ån Lagan som rinner förbi samhället, för de konstverk stadens siste borgmästare Axel Malmquist införskaffade till staden samt för keramiken som tillverkats här. Faktum är att Laholm är en av landets viktigaste krukmakarstäder med Laholmskeramik och Jani Keramik i spetsen för de mest betydande verkstäderna. Innerstaden är en småstadsidyll med den medeltida stadsdelen Gamleby och Sankt Clemens Kyrka som kronan på verket. Här ringlar gamla kullerstensgator fram mellan de låga husen byggda i tegel och korsvirke, och lockar turister att njuta av den särpräglade miljön.

Laholm är ett rikt jordbrukssamhälle, med fler aktiva jordbrukare än riksgenomsnittet. Småföretagen frodas och du finner här flertalet tryckerier, bryggeriet Sofiero, Diab, Brickpack med flera i listan.

Fritiden i Laholm ägnas kanske åt någon av alla idrottsföreningar som finns på orten, bland annat fotboll, bordtennis, friidrott och innebandy. Kulturen finner du på teatern, biografen, biblioteket eller kulturskolan. ABF håller kurser här för den som utvecklas vidare och allt är centralt beläget. Centralt beläget är även all tänkbar service som bank, apotek, butiker av diverse slag, frisör och torghandel. Vill du gå ut och äta eller roa dig är det inga problem att välja mellan restauranger, pubar, café, bageri eller Stadshotell. Givetvis finner du också vårdcentraler, läkarmottagning, folktandvård samt barn- och mödravård.

I Laholm finner du området Musikkvarteren och härifrån har du nära till allt. På promenadavstånd ligger Laholm centrum och dess fantastiska miljö med Lagan som slingrar sig längs stadsgränsen. Både dagis, skola och gymnasium ligger nära intill. Vill du ta dig ut till kusten finns mycket bra cykelvägar. Från Laholm tar du dig till Halmstad ca 20 min, Ängelholm ca 25 min och till Båstad ca 15 min.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!