fbpx

FASTIGHET MED PRODUKTIONSYTA SAMT KONTORSYTA MED BÄSTA SKYLTLÄGE I EN KREATIV MILJÖ!

Utmärkt fastighet med kontorsyta och produktionsyta med genomgående hög standard!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Andersbergsringen 100

OMRÅDE:........ Halmstad, Öster/ Larsfrid

TYP AV LOKAL:……….Kontor

AREA:........ 1 434 kvm

ANTAL RUM:........ 5

VÅNING:........ 1 av 2

HYRA:........950 000 kr/år

HYRA/KVM:........662 kr/kvm/år

Moms:........Tillkommer

INGÅR I HYRA:........Vatten, Internet

ÖVRIGT:........Värme, el och del av fastighetsskatt tillkommer samt eget avtal på fibern.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

KALLE SVENSSON

073-1499503
kalle@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Fantastisk lokal med extra allt för uthyrning! Fastigheten uppfördes 2020 med genomtänkta materialval och teknik för bästa arbetsmiljö för kontor och produktionsmiljö. Övre plan erbjuds en ombonad kontorsmiljö med väl valda materialval om ca 450 kvm med flertal kontor, mötesrum och större yta som i dag nyttjas som showroom för nuvarande verksamhet som går att dela av eller nyttja som öppen kontorsmiljö. Kontorsmiljön är utrustad med senaste tekniken med en ombonad och kreativ känsla samt att lokalen är försedd med kylanläggning varma sommardagar. Trappa eller hiss förbinder våningsplanen. Entréplan med med produktionsyta om 550 kvm eller lageryta, dubbla portar till lokalen. Läget är utmärkt utmed Laholmsvägen med bästa skyltläge och lättillgängligt med närhet till stan och E6. Välkomna!


PLANLÖSNING

Välkomna till denna smakfulla fastighet med smakfull exteriör och fantastisk interiör. Från entréplan välkomnas du med reception och trapphus som även är försedd med hiss till övre plan. En fin trappa leder dig till övre plan där du möts av en kontorsmiljö när den är som bäst - en ca 450 kvm ombonad miljö med en textilmatta på golv som ger en sober och lugn känsla, ett flertal kontorsrum och mötesrum med glasväggar som skapar kontakt med den öppna ytan samt ett fint ljusflöde i hela lokalen. Kontorsmiljön är försedd med den senaste tekninken där uppkopplingar och ljudsystem gör det möjligt att enkelt hantera moderna möten över teams eller liknande i mötesrum. Personalutrymmet har ett fint kök med all utrustning man kan önska samt en större matsalsdel.

Nedre plan erbjuder en produktionsyta om ca 550 kvm som är delvis uppdelad för att passa nuvarande verksamhet. Dubbla portar varav en högport om 3,5 m bred och 4 m hög, och en takhöjd om ca 4,5 - 3 meter i lokalen på nedre plan. Exteriört erbjuds bästa möjliga skylt- och exponeringsläge samt parkeringsplatser.

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Öster/ Larsfrid

Lunchställen (café/restauranger), gym, bensinmack, nära anknytning till E6 – 15 min promenad till tågstationen.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!