SÄLJA KOMMERSIELL FASTIGHET?

Funderar du på att sälja en kommersiell fastighet? Oavsett om du vill sälja din fastighet publikt eller off-market så hjälper vi dig med din affär. Vi är vana att arbeta med diskretion och har ett stort nätverk av kunder som söker nya investeringsmöjligheter.

VI SKAPAR VÄRDEN!
______

Vår rådgivning baseras på 35 års kvalificerad erfarenhet av fastighetsmarknaden.

Affärsområdet kommersiella fastigheter handlar om stora ekonomiska värden, komplexa affärsmässiga bedömningar och frågeställningar. Det handlar också om att förstå affären och koppla ihop rätt personer. Vi har kombinationen kunskap och nätverk!

Vårt stora nätverk innefattar alla de kvalifikationer du behöver för att genomföra dina fastighetsaffärer och affärsöverlåtelser. Detta får du tillgång till när du anlitar oss för dina affärer. Vi marknadsför fastigheten på rätt sätt, hittar rätt köpare som betalar rätt pris och genomför affären med rätt skatteteknisk lösning och med största engagemang.

Eller vill du hellre hyra ut din fastighet/lokal?

Formulär för intresseanmälan

Du kan också kontakta oss genom att fylla i detta fält

VÅR KUNSKAP – DIN AFFÄR!
______

Passionen ligger i att hjälpa dig till goda resultat

Lång och bred erfarenhet av fastighetsmarknaden i kombination med ett stort nätverk ger en unik specialistkompetens inom området kommersiella fastigheter. Behöver du hjälp med dina fastighetsaffärer eller företagsöverlåtelser? Fyll bara i din mailadress eller telefonnummer i fältet nedan så kontaktar vi dig. Du får samtidigt rådgivning och en uppfattning på vilket sätt vi kan hjälpa dig. Helt förutsättningslöst!

Syateljé

VI HJÄLPER DIG GENOM LIVETS SKEDEN
______

Vi ser fram emot att få hjälpa dig genom livets alla skeden – från köpet av första lyan till den sista på ålderns höst, men också i livet som företagare med dina kommersiella fastigheter och lokaler! Varmt välkommen till oss!

Intresseanmälan


Kontor kvm:
Industri kvm:
Lager kvm:
Butik kvm:

Genom att använda formuläret godkänner du vår integritetspolicy (Öppnas i nytt fönster).