fbpx

FLERBOSTADSHUS MED 3 LÄGENHETER I HALMSTAD-TÖNNERSJÖ

Bekvämt och naturskönt boende med badsjö utanför knuten. En utmärkt fastighet för förstagångsköparen som vill skaffa erfarenhet i att förvalta en hyresfastighet.

SNABBA FAKTA

UTGÅNGSPRIS:........ 1 500 000 kr

ADRESS:........ Tönnersjö Hultabo 472B

FASTIGHET:........ HALMSTAD HULTABO 1:15

TYPKOD:........ 220

TAXEBUNDEN KOSTNAD:........ 78 000 kr/år

FASTIGHETSSKATT/-AVGIFT:........ 1 300 kr

Läs mer om hela försäljningsprocessen i broschyren.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Boka din personliga visningstid. Säljaren undanber sig spontanbesök.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

STEFAN NILSSON

0708516181
nilsson@industriformedling.se

BYGGNADSFAKTA

Fastigheten består av 3 välskötta lägenheter.

Köken är utrustade med kyl och frys, elspis och fläkt.
Badrummen har delvis kaklade väggar samt våtrumsmatta.
Sovrum och vardagsrum har laminat- eller trägolv.
Varje lägenhet har överbyggda entréer med en liten altan.

Det finns en stor och gedigen källardel under hela huset med bra takhöjd. Här finns bland annat pannrum, tvättstuga och förråd till lägenheterna.

Byggnadsätt:
Grund: Källare med betongmur
Stomme: Betong/trä
Bjälklag: Betong/trä
Takbeklädnad: Betongplattor
Fönster: 2-glas isoler
Fasad: Cementskivor och gavel av trä
Byggnad: 1 plan med källare uppfördes 1964, löpande underhållen
Tomt: Lättskött tomt om 1 980 kvm
Parkering: Finns och ingår i hyran
Uppvärmning: Pelletspanna
Ventilation: Självdrag
Fiber: Alla lägenheter är anslutna till fiber vilket ingår i hyran

Renoveringar:
Träpanel bytt på gavlar.
Skrapning och målning av övrigt utvändigt trä samt metallräcke till trappor + stuprännor.
Förbättring av pellets-förvaring och byte av fläkt till panna.
Byte av termostater till samtliga element på fastigheten.

AREOR OCH HYRESINTÄKTER:

3 rok - 68 kvm. Hyra : 5 088 kr/ mån
1 rok - 38 kvm. Hyra: 2 952 kr/mån
1 rok - 30 kvm. Hyra: 2 485 kr/mån
Total yta: 136 kvm
Hyresintäkt/år: 126 300 kr
Hyra/kvm/år: 928 kr

KOMPLETT BESKRIVNING
______

Ladda hem komplett beskrivning av fastigheten här

BILDER

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Tönnersjö

Tönnersjö är en kyrkby som ligger ca 17 km sydost om Halmstad och här bor den som vill leva nära naturen. Byn klassas som småort i Halmstads kommun och här finner vi bland annat Tönnersjö kyrka, Trädplantskolan Tönnersjö Trädgård och Hästshopen. Tönnersjö socken ligger öster om Halmstad och består av två kuperade dalbygder med slättbygd i sydväst och skogsbygd i övrigt. Buss 319 går genom byn och tar dig via Snöstorp till centrala Halmstad.

Flertalet naturreservat
Det finns fyra naturreservat i socknen; Danska fall som delas med Breareds socken, Hyltan, Kvarnberget och Gårdshult. Kvarnaberget ligger i Tönnersjö och omfattar även det sydligare Hallaskär. Reservatet består bland annat av en 150 år gammal ekskog och ett alkärr där vattenklöver kan blomma.

Det finns flera små sjöar i och i närheten av Tönnersjö. I Stora Skärsjöns relativt klara vatten fiskas av den med fiskekort abborre, gädda, sutare och ål. Den mindre Tostarpasjön blir snabbt uppvärmd varma sommardagar, och har liksom storasyster tillgång till badbrygga som gör det smidigt att svalka sig – kanske efter en härlig golfrunda?

Golfbanan i Tönnersjö är en 18-hålsbana med hög standard på greenerna. Det finns också en Pay & Playbana som är utöver det vanliga. Här bjuds på spännande utmaningar i lätt kuperad terräng och naturen är här är mycket vacker.

2 km från Tönnersjös charmiga kyrka med rötter från 1100-talet ligger Tönnersjö Bygdegård. En festlokal och träffpunkt för bygdens folk sedan 1935.

Aktiv fritid
Flera föreningar och aktiviteter som finns att göra i området delas med grannsamhället Eldsberga. Till föreningslivet hör bland annat Eldsberga Innebandyklubb, Eldsberga Gymnastikförening med pass som passar alla i Eldsbergahallen, Eldsberga Tönnersjö scoutkår som erbjuder barn från andra klass och uppåt en meningsfull fritid! De har sin scoutstuga i Eldsberga och sin hajkplats vid Hunesjö. Men det är inte den enda kåren som är aktiv i området – Söndrums scoutkår driver den mysiga Tönnersjöstugan som ligger närmare Strömmasjön.

I Eldsberga finner vi förutom skola och förskola, en närbutik, pizzeria, bensinmack, distrikstsköterska, BVC och frisör. Du tar dig lätt in till centrum med buss eller bil om du skulle vilja ha mer än ortens utbud av service och det är bara ca 4 km till Gullbrannas, Laxviks eller Tönnersas stränder.

Eldsbergabygden sträcker sig från havet i väster till skogen i öster. Här finns hav och sjö, bördig landsbygd och tätort, många intressanta platser och en spännande historia. Du kan ta del av den bl. a genom att besöka hembygdsgården Dammen på orten. Det är en aktiv förening som håller till i husen kring gården. Här finns bl. a bagarstuga, snickarboa och smedja och man anordnar bl. a midsommarfest, kulturvandringar, kulturafton och julstuga.

PRO Eldsberga är en aktiv förening som hittar på diverse aktiviteter. Bland annat har man anordnat middagar, boulespel, fester, resor och vandringar!

Eldsberga kyrka byggdes på 1100-talet och är en av Hallands bäst bevarade romanska kyrkor. Den står högt belägen på en rullstensås och syns från långt håll! Här hålls aktiviteter för alla åldrar – från ”kyrkis” till körverksamhet.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!