fbpx

BUTIKSLOKAL PÅ STORGATAN!

Butikslokal eller kontor med centralläge på Storgatan!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Storgatan 39

OMRÅDE:........ Halmstad, Centrum

TYP AV LOKAL:……….Handel

AREA:........ 54 kvm

ANTAL RUM:........ 2

VÅNING:........ 1 av

HYRA:........81 000 kr/år

HYRA/KVM:........1 500 kr/kvm/år

Moms:........Tillkommer

INGÅR I HYRA:........Vatten

ÖVRIGT:........El och värme tillkommer på hyran.
Hyreskontrakt önskas skrivas på 3 år eller längre.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

KALLE SVENSSON

073-1499503
kalle@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Ljus och fräsch lokal om ca 54 m² som passar utmärkt som butik eller kontor. Bra läge på Storgatan med två större skyltfönster ut mot Storgatan samt entré får du ett välexponerat läge för din verksamhet. Lokalen är lätttillgänglig och är uppdelad i två större rum som man kan anpassas för din verksamhet samt ett enklare pentry att tillgå. Välkomna!


PLANLÖSNING

Ljus och öppen lokal som är uppdelad i två större rum med två skyltfönster ut mot Storgatan samt entré till lokalen. Lokalen har ett utmärkt läge på Storgatan för dig som har en verksamhet där du behöver synas samt att den är lätttillgänglig. Perfekt lokal som passar för butik eller kontor.
Tillgång till enklare pentry i lokalen med vask och toalett når man på innergården.

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

NÄROMRÅDET

Centrum

Endast ett stenkast från Stora Torg och med närhet till flertalet gångstråk som erbjuder både butiker och restauranger. Här ifrån når du flera parkeringshus bl.a. Torggaraget och busslinjerna passerar strax utanför. Gångavstånd till tågstationen och resecentrum. Genom Halmstad City breder Nissan ut sig genom staden så är du sugen på vacker löptur eller promenad på lunchen har du hittat helt rätt!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!