fbpx

BRA LÄGE I HALMSTAD!

Mitt emellan city och flygplatsen ligger denna hyreslokal om 165 kvm som kan lokal anpassas efter era behov!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Söndrumsvägen 31

OMRÅDE:........ Halmstad, Rotorp

TYP AV LOKAL:……….Kontor

ANTAL RUM:........ 6

VÅNING:........ 1 av 1

INGÅR I HYRA:........Vatten

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

ANDRÉAS ANTE NILSSON

073-1499501
ante@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

På Söndrumsvägen 31 mitt mellan Halmstad City och flygplatsen, på ett strategiskt bra läge, finner vi en ljus och modern kontor eller butikslokal om 165 kvm som idag erbjuder 6 kontorsrum och pentry och fri parkering. Möjlighet för lokalanpassning efter just era krav och önskemål.


PLANLÖSNING

Ljust, modern interiör med välkomnande entré med ytor för personalutrymme eller konferens.
Idag består lokalen om totalt 165 kvm av totalt 6 kontorsrum varav två av större storlek, förrådsutrymme samt wc och pentry.
Möjlighet för en lokalanpassning efter just dina behov finns!

LÄGE

Lunchställen, bensinmackar och matbutik i närområdet. Avstånd till flygstationen är 3,5 kvm, till järnvägsstationen 2,1 km och till fina lunchpromenader utmed havet, 800 m.

BILDER

NÄROMRÅDET

Rotorp

Med en 700-årig historia finns mycket att säga om Halmstad, staden med sina tre hjärtan. I centrum finner du en vacker stadsmiljö, massor av kultur, ett rikt utbud av shopping och restauranger samt flertalet rekreationsmiljöer längs med Nissan och i parkerna som omgärdar staden, bland andra Norre Katts Park som är centrums största. Här finns utrymme för många aktiviteter och upplevelser bland rhododendron, magnolior, azaleor och exotiska träd. Flera konstverk pryder parken. Den mest välexponerade och välbesökta parken är annars Picassoparken som pryds av en 8 meter hög Picassostaty. Parken är en populär mötesplats.

I staden finner du flertalet hus och miljöer som vittnar om Halmstads historia och staden har satsat mycket på offentlig utsmyckning. Det finns otaliga stopp som erbjuder något för både kropp och själ. Genom staden går den lokala bussgatan som den ådra som fyller staden med liv – människorna. Härifrån tar man sig lätt ut till alla de områden som omgärdar staden och till stadens utbud av kommersialism, underhållning och puls. Flertalet nattklubbar, hotell och restauranger bidrar till att staden lever dag som natt.

Storgatan och Brogatan har genomgått en stor uppfräschning. Målet har varit att skapa ett ännu mer levande centrum med öppna gångytor som ökar det naturliga gångflödet mellan butiker och restauranger. Nya planteringar, belysning, konstverk och platser för lek har även anlagts.

Lilla Torg (där du bl.a. hittar biografen) och Stora Torg (där du hittar torghandeln), med gågator korsandes däremellan, ger en mängd stråk med utmärkta butikslägen. Det är trevligt att shoppa i Halmstad och du har nära till såväl personliga och unika butiker, stora kedjor, vintage och nytt samt flertalet caféer, pubar och barer som erbjuder allt från det lilla traditionella till de supermoderna inslagen.

Att arbeta och bo i Halmstads centrum erbjuder naturligtvis allt som har med stadsliv att göra. Du tar dig enkelt hit och bort genom att gå till tågstationen, busscentrum eller genom att ta en buss/taxi till flygplatsen. Centrum fungerar som ett nav för staden och du är aldrig långt ifrån varken skog eller hav. Här finns plats för allt!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!