fbpx

MÅNGA MERVÄRDEN FÖR ATT ETABLERA DIN KONTORSVERKSAMHET JUST HÄR!

Etableringsmöjligheter för kontorsverksamhet på Hallarna, här finns ytor om ca 900 kvm som medger etablering av såväl mindre som större aktörer!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Prästvägen 1

OMRÅDE:........ Halmstad, Hallarna

TYP AV LOKAL:……….Kontor

AREA:........ 900 kvm

VÅNING:........ 2 av 2

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

ANDRÉAS ANTE NILSSON

073-1499501
ante@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Nu har din verksamhet möjligheten att etablera sig på Hallarna! Vi erbjuder ljusa och anpassningsbara lokaler på våning två i köpcentrumet, som har en utmärkt geografisk placering med direktaccess till E6:an. Gallerian ligger på lagom avstånd från övriga Halmstad samt endast 10 minuters bilväg från Resecentrum. Här har du möjlighet att bedriva både små och stora verksamheter, och konferenslokaler finns tillgängliga för uthyrning vid behov. Dessutom finns det gemensamhetsytor som kök, toaletter och andra gemensamma utrymmen som kan delas med andra verksamheter.

Hallarna är känt för sitt breda utbud av restauranger och butiker, vilket garanterar att din verksamhet och anställda får en enkel tillvaro med alla möjligheter till framtida expansion. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter för både anställda och kunder.

Kontakta oss idag för att boka ett förutsättningslöst möte på plats och se hur vi kan hjälpa dig att etablera din verksamhet på Hallarna!


PLANLÖSNING

Total uthyrningsbar yta idag är ca 900 kvm och här finns plats för såväl till mindre som till större verksamheter. Kontorsytorna kommer att anpassas tillsammans med er varav det finns alla möjligheter att påverka kontorsytans planlösning & ytskikt etc! Idag är befintliga kontorslokaler i varierande utförande, disposition och skick. Samtliga ytor har antingen glaspartier ut mot affärsytorna eller ut i det fria men den täta fönstersättningen ger verkligen lokalerna en ljus, harmonisk & inspirerande miljö. Vid behov finns även det även tillgång till externa konferensytor. Beroende på förutsättningarna finns det möjlighet till en snar inflyttning.

För ytterligare information, visning och resonemang är ni välkomna att kontakta Andreas Nilsson på ante@industriformedling.se alternativt 0731-499501

LÄGE

Hallarna är en populär galleria utmed E6, vid Halmstads södra infart. Här samlas ett 80-tal spännande butiker, restauranger och caféer under ett och samma tak. Det finns även moderna kontorslokaler i byggnaden. Hallarna erbjuder fri parkering och goda allmänna kommunikationsvägar – både med buss och via fina cykelstråk.

För den som arbetar på Hallarna och vill träna på lunchen kan det vara av vikt att veta att det finns fina motions- och träningsmöjligheter i närheten. På andra sidan Prästvägen når du löpslingor i vacker miljö längsmed Fylleån och på Stenalyckan finns en padelanläggning.

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

NÄROMRÅDET

Hallarna

Hallarna är en populär galleria utmed E6, vid Halmstads södra infart. 2019 kammade man hem priset som Sveriges bästa köpcentrum. Här samlas ett 80-tal spännande butiker, restauranger och caféer under ett och samma tak. Det finns även moderna kontorslokaler i byggnaden och Hallarna är en populär möteplats. Hallarna erbjuder fri parkering och goda allmänna kommunikationsvägar – både med buss och via fina cykelstråk.

Tidigare låg här köpcentret Eurostop men 2017 transformerades lokaliteterna och idag är den väldesignade gallerian ett utflyktsmål med egen känsla. Hallarna består av flera byggnader och gårdar, som är sammanlänkade och täckt av ett glastak. Designen tillåter mycket naturligt ljus, vilket gör det till en trevlig shoppingupplevelse även under regniga eller varma dagar. Som tillresande kan man ta in på hotellet som ligger i direkt anslutning, byggt som en skyskrapa och en av Halmstads högsta byggnader.

I samma område finns köpcentret Stenalyckan. Här samlas outlets, bygghandel, dagligvarubutiker, snabbmatsrestauranger och butiker. Sammantaget finner du allt du behöver och lite till i det totala handelsområdet. 2017 fick området (Stenalyckan och Hallarna) utmärkelsen Sveriges bästa handelsområde av tidningen Market.

I närområdet finns flera industriområden – varav Vilhelmsfält och Kistinge är de två närmsta. Redan vid nästa avfart på E6 ligger Sannarps industriområde och Halmstad Arena. Här korsar väg 25, Växjövägen.

För den som arbetar på Hallarna och vill träna på lunchen kan det vara av vikt att veta att det finns fina motions- och träningsmöjligheter. På andra sidan Prästvägen når du löpslingor i vacker miljö längsmed Fylleån och på Stenalyckan finns en padelanläggning.

Självklart är Hallarna ett miljöcertifierat handelsområde.
Gallerian ägs av Eurocommercial Properties och förvaltas av Newsec Asset Management AB.

Vill du etablera dig på Hallarna? Kontakta oss så hjälper vi dig!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!