fbpx

MODERNT KONTOR PÅ 600 KVM + 300 KVM PÅ FLYGSTADEN MED FANTASTISK RYMD!

I ljusa, moderna lokaler finner vi här en större kontorsyta med en rymd utöver det vanliga och med en stor flexibilitet för just er verksamhet, där även lagerytor om 300 kvm finns för lagerhållning och lättare produktion!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Olofsdalsvägen 40

OMRÅDE:........ Halmstad, Flygstadens handelsområde

TYP AV LOKAL:……….Kontor

AREA:........ 600 kvm

VÅNING:........ 2 av 2

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

ANDRÉAS ANTE NILSSON

073-1499501
ante@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

På plan två med fin utsikt över såväl ängar som handelsområdet Flygstaden erbjuds 600 kvm kontorsyta med en takhöjd om hela 7 meter! ????
Ytorna är idag fördelade på gemensamma ytor, kök, kontor samt kontorslandskap. Fastigheten kallas i folkmun "Golfhallen" och har fina skyltmöjligheter utmed vägen från kustvägen till handelsområdet Flygstaden! Söker ni för er verksamhet ett modernt kontor med stort ljusinsläpp och alla moderniteter man idag är i behov av, kan detta vara ett utmärkt alternativ! Givetvis finns hiss tillgängligt. Kontoret ligger på en kort promenad från affärer och restauranger och parkeringsmöjligheterna är goda utanför fastigheten, som även kan erbjuda laddstolpar vid behov. Är ni i behov av större alternativt mindre ytor kan viss anpassning erbjudas och även en lagerdel om 300 kvm på entréplan med direktkontakt med hiss och spirialtrappa finns för uthyrning, för lager och lättare produktion! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för vidare information, visning samt resonemang kring hyresnivåer etc.

LÄGE

Flygstaden köpcentrum i Halmstad är ett handelsområde med mycket god utveckling, bara 5 min med bil från centrum. Här finns lunchrestauranger, gym och promenadstigar och här erbjuds ca 30 butiker med inriktning främst mot hus och hem, sport och fritid. Cykel- och gångvägar leder dig hit och bussförbindelserna är goda. Flera omkringliggande lunchställen, bensinmackar, affärer, gym och butiker samt kontorshotell och industrier är belägna här. Sedan 2002 har Halmstad City Airport sin hemvist i området.

BILDER

NÄROMRÅDET

Flygstadens handelsområde

Flygstaden är ett växande handelsområde vid Flygplatsen väster om Halmstad centrum. Förbindelserna hit är goda och man hittar här idag systembolag, stormarknader, butiker främst inom hus och hem, sport och fritid, men även mode, elektronik och skönhet. Här finns ett flertal större företag inom olika sektorer som t ex restaurang, bil, hälsa, samt även en återvinningscentral, bilprovning och bensinmack. Ett flertal bilhallar är etablerade i området; Hedin Bil, Svenstigs Bil och Motorhalland.

Alldeles intill Flygstaden ligger Söndrums Industriområde som hyser ett stort antal företag inom diverse sektorer, flera inom bil-, bostad- samt byggbranchen. Det finns även en lunchrestaurang i direkt närområde samt närhet till fler samt till matbutiker. På fälten mellan områdena ligger Flygstadens GK, en pay & playbana.

Granne med Flygstaden hittar vi Halmstad City Airport som totalrenoverats med en ny modern terminalbyggnad. Terminalbyggnaden har designats i form av en vit flygplansvinge och härifrån avgår dagligen flyg till främst Stockholm. På senare år har en satsning även gjorts på charterresor med direktflyg från Halmstad! Även kring flygplatsen finns ett flertal butiker och kontorsbyggnader - och området expanderar och förtätas kontinuerligt!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!