fbpx

KONTORSLOKAL PÅ STENALYCKAN MED TILLHÖRANDE LAGERLOKAL

Lokalen har ett bra skyltläge med exponering mot E6. Kontorsdel om ca 300 kvm på plan 2

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Lägatan 2

OMRÅDE:........ Halmstad, Stenalyckans handelsområde

TYP AV LOKAL:……….Lager/logistik

AREA:........ 300 kvm

ANTAL RUM:........ 6

VÅNING:........ 2 av 2

Moms:........Tilkommer

INGÅR I HYRA:........Vatten

ÖVRIGT:........Driftkostnader tillkommer såsom värme och el.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Lokaluthyrare

LENNART JOHANSSON

0733- 24 45 71
johansson@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

På plan 2 finner vi en kontorslokal om cirka 300 kvm med flera kontorsrum, konferensrum, fräscht kök och toalett. Denna ligger i direkt anslutning till lagerdelen på våning 1. Lagerdelen om totalt 720 kvm kan delas om mindre lager önskas, men lokalen hyrs ut med tillhörande kontor.


PLANLÖSNING

Plan 2. kontor på ca: 300 kvm , kontorsrum, vilorum, kök, arkivrum samt större konferensrum.
Även en del oinredd yta som kan användas lager eller kontor.
Se bifogade dokument.

LÄGE

Området har 25 butiker samt två hamburgerrestauranger, Max och McDonald's. Området ligger bredvid handelsområdet Stenalyckan och köpcentrumet Hallarna med 90 butiker och det är lätt att ansluta till motorvägen E6.

Byggd på gjuten platta , fjärrvärme

BILDER

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Stenalyckans handelsområde

Snöstorp har troligen varit boplats sedan urminnes tider och betraktades före år 1970 som en egen ort. Idag har området vuxit samman med Halmstad, gränsande till Vallås i norr och Fyllinge i sydost. Du finner Snöstorp ca 4,5 km öster om stadskärnan, på östra sidan av E6:an. Läget är förmånligt när det kommer till det kommersiella utbudet då det ligger på gångavstånd från Vallås centrum, Eurostop och Stenalyckan. Samtidigt har man nära till naturen i Fylleåns dalgång, bildad av en enorm isälv under senaste inlandsisens avsmältning. Ån omges av plana strandterrasser och landskapet är under pågående förändring då ån ständigt ändrar sin väg genom det. En längre promenad tar dig till Stadsbondgården som är ett populärt utflyktsmål för barngrupper och familjer. Bussförbindelserna är goda och cykelvägarna likaså.

Snöstorps hembygdsgård invigdes 1971 och stoltserar med en betydande samling fornfynd, utställningar av bruksföremål, redskap och fordon. I trädgården finns en örtagård innehållandes krydd- och medicinalväxter. På gården sker en rad aktiviteter under året, bl a ett midsommarfirande och en vårmarknad.

Snöstorps kyrka med sina tinnar och torn stod färdig 1883 och utnämndes år 2006 till Sveriges vackraste kyrka. Den ritades av Emil Langlet som inspirerades av gamla romerska rundkyrkor men ändrade utseendet så att kyrkan istället blev sexkantig. Bara fem andra kyrkor i landet har den formen. Langlet placerade också predikstolen i kyrkans mitt för att understryka att Guds ord står i centrum, denna finns i dag till vänster om altaret.

Till de aktiva föreningarna i Snöstorp hör bland annat Snöstorp Nyhem FF som har sin hemmaplan på nya Skedalaheds Idrottspark som bl a stoltserar med en konstgräsmatta, en annan aktiv förening är PRO Snöstorp-Vallås.

Närheten till Arenahallen gör det enkelt att bl a besöka olika evenemang, utställningar, idrottsmatcher, Halmstads skejtpark och äventyrsbad. Här finns också gym, ishall och bensinmackar. Tvärsöver vägen från Arenan sett ligger Busfabriken, ett paradis för barnen.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!