fbpx

TREVLIGA KONTORSLOKALER!

Med en uppdaterad interiör finner ni här ett ljust kontor om ca 125 kvm!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Kristinehedsvägen 27-29

OMRÅDE:........ Halmstad, Sannarps Industriområde

TYP AV LOKAL:……….Kontor

AREA:........ 125 kvm

ANTAL RUM:........ 8

VÅNING:........ 2 av

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

ANDRÉAS ANTE NILSSON

073-1499501
ante@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Trevliga, ljusa kontorsytor, idag fördelat på 6 st avskilda kontor, gemensamhetsyta samt förvaringsrum finner vi på Sannarps Industriområde, på kort access till E6:an och Halmstad centrum. Total yta om 125 kvm med möjlighet till anpassningar efter önskemål. Kontoret är tillgänglighetsanpassat med hiss och wc. Möjlighet finns även att hyra såväl lagerlokal. Parkeringsplatser ingår i hyran. I fastigheten bedrivs idag olika verksamheter.


PLANLÖSNING

Lokalen har såväl gemensamhetsyta som de 6 st kontorsrummen i sydöstlig riktning med generös fönstersättning. Gemensamhetsytan med pentry ligger i hjärtat av lokalen med tre kontor i vardera riktning. Vi finner även rum för skrivare etc samt ett fd arkiv som kan passa ypperligt som ett framtida konferensrum, helt efter era behov och önskemål! Mörk heltäckningsmatta och vitmålade väggar är genomgående.

För ytterligare information, visning och resonemang är ni välkomna att kontakta Andreas Nilsson på ante@industriformedling.se alternativt 0731-499501

Fastighet bestående av en byggnad i två plan.

ÖVRIG INFO:

Fiber finns indraget i fastigheten.
Möjlighet finns att hyra mindre lagerlokal samt uppställningsyta på den inhägnade gården.

För ytterligare information, visning samt resonemang om hyresnivåer:
Kontakta Andreas Nilsson på ante@industriformedling.se alternativt 0731-499501
Bud/villkor mottages via mail till: ante@industriformedling.se

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

NÄROMRÅDET

Sannarps Industriområde

Sannarp är ett uppskattat område med bekvämt läge nära E6 och riksväg 25 (Växjövägen). Längsmed Växjövägen finner vi Halmstad Arena som erbjuder en hel del när det kommer till fritidssysselsättningar och nöje, evenemang och event. Här finns t ex Sannarpsbadet, skejtparken, gym och en rad föreningar som erbjuder en hel del när det kommer till träning – pingis, handboll, hockey etc. Då eliten håller till i arenan finns också tillfälle att gå på högklassiga matcher inom dessa grenar. Fotbollsplaner finns det också gott om här, både utomhus och inomhus i Kombihallen, liksom en friidrottsarena. I anslutning till arenan ligger ett mindre affärsomårde som nås via gångtunnel. Här ligger även Coop närbutik och en asiatisk restaurang. Sannarpsgymnasiet och Klaraskolan ligger på Frennarspvägen som leder mot Sannarps Industriområde. Även PDL padelhall med gym samt en frisbeepark ligger mot grönområdet längs sträckan. Sannarps industriområde ligger ca 3 km från centrum och har nära till tågstationen. Här finner vi t ex Postnords företagscentrum, några lunchrestauranger och Praktiska Gymnasiet. Inom området finns många bil- och byggföretag, t ex Rejmes Bil AB, Bendt Bil AB, Toyota, Bygg Sjögren, Halmstad Kylteknik, Pelles Plåt, Ramirent, Ahsell, NCC och Optimera. Sannarp gränsar till bostadsområdena Furet, Vallås, Klackerup och Gustavsfält. På andra sidan E6 ligger handelsområdet Stenalyckan/Hallarna. Det kommersiella utbudet är således stort. Dessutom är även rekreationsmöjligheterna många, det är cykelavstånd till Östra stranden och Högskolan, samt finns det goda bussförbindelser till stan.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!