fbpx

KONTOR PÅ FLYGSTADEN

Bra läge på Flygstaden, lokal på 3 våning med utsikt och fri parkering

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Kristinebergsvägen 17

OMRÅDE:........ Halmstad, Söndrum, Flygstaden

TYP AV LOKAL:……….Kontor

ANTAL RUM:........ 3

VÅNING:........ 2 av 4

Moms:........Tillkommer

INGÅR I HYRA:........Uppvärmning , Vatten

ÖVRIGT:........Hyra från 2700 kr/mån plus moms.
I hyran ingår el, värme vatten och städning av allmänna utrymmen.
Fri parkering

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

KALLE SVENSSON

073-1499503
kalle@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Del i kontorshotell på populära Flygstaden.
Flera lediga rum från 12 kvm upp till 27 kvm.


PLANLÖSNING

Kontorshotell enskilda rum uthyres från 6-12 kvm
Gemensamt kök, toa och konferensrum.

LÄGE

Flygstaden köpcentrum i Halmstad är ett handelsområde med mycket god utveckling, bara 5 min med bil från centrum. Här finns lunchrestauranger, gym och promenadstigar och här erbjuds ca 30 butiker med inriktning främst mot hus och hem, sport och fritid. Cykel- och gångvägar leder dig hit och bussförbindelserna är goda. Flera omkringliggande lunchställen, bensinmackar, affärer, gym och butiker samt kontorshotell och industrier är belägna här. Sedan 2002 har Halmstad City Airport sin hemvist i området.

BILDER

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Söndrum, Flygstaden

Flygstaden är ett växande handelsområde vid Flygplatsen väster om Halmstad centrum. Förbindelserna hit är goda och man hittar här idag systembolag, stormarknader, butiker främst inom hus och hem, sport och fritid, men även mode, elektronik och skönhet. Här finns ett flertal större företag inom olika sektorer som t ex restaurang, bil, hälsa, samt även en återvinningscentral, bilprovning och bensinmack. Ett flertal bilhallar är etablerade i området; Hedin Bil, Svenstigs Bil och Motorhalland.

Alldeles intill Flygstaden ligger Söndrums Industriområde som hyser ett stort antal företag inom diverse sektorer, flera inom bil-, bostad- samt byggbranchen. Det finns även en lunchrestaurang i direkt närområde samt närhet till fler samt till matbutiker. På fälten mellan områdena ligger Flygstadens GK, en pay & playbana.

Granne med Flygstaden hittar vi Halmstad City Airport som totalrenoverats med en ny modern terminalbyggnad. Terminalbyggnaden har designats i form av en vit flygplansvinge och härifrån avgår dagligen flyg till främst Stockholm. På senare år har en satsning även gjorts på charterresor med direktflyg från Halmstad! Även kring flygplatsen finns ett flertal butiker och kontorsbyggnader - och området expanderar och förtätas kontinuerligt!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!