fbpx

PERFEKT BUTIKSLOKAL ELLER LOKAL FÖR KONTORSVERKSAMHET!

Charmig butikslokal eller kontor på lilla torg!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Klostergatan 8

OMRÅDE:........ Halmstad, Centralt

TYP AV LOKAL:……….Handel

AREA:........ 45 kvm

ANTAL RUM:........ 2

VÅNING:........ 1 av

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

KALLE SVENSSON

073-1499503
kalle@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Charmig butikslokal eller kontor om ca 45 m² vid lilla torg i Halmstad. I dag har man bedrivit kontorsverksamhet i lokalen. Ljus lokal med skyltfönster och ingång från lilla torg. Du möts av en större lokalyta med fint plankgolv, bakre rummet med laminatgolv, mindre pentry och förråd samt utgång till innergård. Vi gillar läget som är lätttillgängligt för din verksamhet!


PLANLÖSNING

Ljus lokal med större rum om ca 27 m² med plankgolv, högt i tak ger rummet en härlig rymd. Bakre rummet om ca 15 m² med laminatgolv, mindre pentry och förråd. Toalett når man precis utanför lokalen på innergården.

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

NÄROMRÅDET

Centralt

Endast ett stenkast från Stora Torg och med närhet till flertalet gångstråk som erbjuder både butiker och restauranger. Här ifrån når du flera parkeringshus bl.a. Torggaraget och busslinjerna passerar strax utanför. Gångavstånd till tågstationen och resecentrum. Genom Halmstad City breder Nissan ut sig genom staden så är du sugen på vacker löptur eller promenad på lunchen har du hittat helt rätt!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!