fbpx

CENTRALT KONTOR I FIN FASTIGHET!

Ljust kontor med 6 kontor mitt i centrala Halmstad, med utsikt över Storgatan och Nissan!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Klammerdammsgatan 2

OMRÅDE:........ Halmstad, Centralt

TYP AV LOKAL:……….Kontor

AREA:........ 203 kvm

ANTAL RUM:........ 6

VÅNING:........ 2 av 4

Moms:........Tillkommer

INGÅR I HYRA:........Uppvärmning , Vatten

ÖVRIGT:........El, fastighetsskatt och kostnad för kyla tillkommer

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

ANDRÉAS ANTE NILSSON

073-1499501
ante@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Kontor om 203 kvm fördelat på fyra kontorsrum, två konferensrum, gemensamhetsyta, två toaletter samt köksdel. Från del av kontor har man fin utsikt över Nissan, en del över Storgatan.


PLANLÖSNING

Fastigheten är genomgående i mycket bra skick och kontoren är ljusa och moderna med en välkomnande entré till trapphus och hiss. Komfortkyla ger bra arbetsklimat.

Lokalen blir ledig 2023-08-01.

LÄGE

Trafikerad gågata endast ett stenkast från Stora Torg med grannar som Asian Bank Office, Mcdonalds, Harrys, Dressman, Vera Moda etc. Här ifrån når du flera parkeringshus bl.a. Torggaraget och busslinjerna passerar strax utanför. Gångavstånd till resecentrum.

BILDER

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Centralt

Med en 700-årig historia finns mycket att säga om Halmstad, staden med sina tre hjärtan. I centrum finner du en vacker stadsmiljö, massor av kultur, ett rikt utbud av shopping och restauranger samt flertalet rekreationsmiljöer längs med Nissan och i parkerna som omgärdar staden, bland andra Norre Katts Park som är centrums största. Här finns utrymme för många aktiviteter och upplevelser bland rhododendron, magnolior, azaleor och exotiska träd. Flera konstverk pryder parken. Den mest välexponerade och välbesökta parken är annars Picassoparken som pryds av en 8 meter hög Picassostaty. Parken är en populär mötesplats.

I staden finner du flertalet hus och miljöer som vittnar om Halmstads historia och staden har satsat mycket på offentlig utsmyckning. Det finns otaliga stopp som erbjuder något för både kropp och själ. Genom staden går den lokala bussgatan som den ådra som fyller staden med liv – människorna. Härifrån tar man sig lätt ut till alla de områden som omgärdar staden och till stadens utbud av kommersialism, underhållning och puls. Flertalet nattklubbar, hotell och restauranger bidrar till att staden lever dag som natt.

Storgatan och Brogatan har genomgått en stor uppfräschning. Målet har varit att skapa ett ännu mer levande centrum med öppna gångytor som ökar det naturliga gångflödet mellan butiker och restauranger. Nya planteringar, belysning, konstverk och platser för lek har även anlagts.

Lilla Torg (där du bl.a. hittar biografen) och Stora Torg (där du hittar torghandeln), med gågator korsandes däremellan, ger en mängd stråk med utmärkta butikslägen. Det är trevligt att shoppa i Halmstad och du har nära till såväl personliga och unika butiker, stora kedjor, vintage och nytt samt flertalet caféer, pubar och barer som erbjuder allt från det lilla traditionella till de supermoderna inslagen.

Att arbeta och bo i Halmstads centrum erbjuder naturligtvis allt som har med stadsliv att göra. Du tar dig enkelt hit och bort genom att gå till tågstationen, busscentrum eller genom att ta en buss/taxi till flygplatsen. Centrum fungerar som ett nav för staden och du är aldrig långt ifrån varken skog eller hav. Här finns plats för allt!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!