fbpx

FIN LOKAL PÅ FLYGSTADEN!

Fastighet i nyskick med kontor, konferens samt produktions- och lagerytor med mycket hög kvalitet. Kommande detaljplan/ändringsplan tillåter ytterligare 500 m2 byggyta av fastigheten.

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Karlsrovägen 74

OMRÅDE:........ Halmstad, Flygstadens handelsområde

TYP AV LOKAL:……….Industrier/verkstäder

AREA:........ 3 012 kvm

VÅNING:........ 1 av 1

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

ANDRÉAS ANTE NILSSON

073-1499501
ante@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

På Flygstaden och på ett bra läge finner vi ca 970 kvm uthyrbar yta fördelat på ca 410 kvm kontor/konferens och ca 560 kvm lager/produktionsytor. Byggnaden i ett plan uppfördes 2010 och är i så gott som i nyskick! Moderna lokaler med en bra takhöjd. Kontoret består idag av kök, ett mindre respektive ett större konferensrum, tre kontor samt två avskilda kontorslandskap med plats för ett större antal medarbetare. Inhägnad gård som gränsar mot flygplatsen. Fastigheten har två uteplatser. Fastigheten har flertalet parkeringsplatser och cykelstall med tak. Byggnaden är idag säkerhetsklassad (säkerhetsklass 2). AC är installerad i hela fastigheten och betongplattan är dubbelarmerad. Högport finns på gavel, fri takhöjd är 4 meter.


PLANLÖSNING

Entré/gemensamhetsyta och kontor i en öppen yta med granitgolv. Tre kontor samt ett konferensrum har parkettgolv.
Wc med kakel och klinker. Omklädningsrum med klinker på golv, omklädningsskåp samt duschutrymme.

Ett öppet kontorslandskap samt ett större konferensrum har textilmatta.

Lager/produktionsytor med fyra meter i takhöjd, travers samt värmerum (för tidigare produktion).

Labb/kontorsdel med loft som tidigare varit del av produktionsytorna.

LÄGE

Flygstaden köpcentrum i Halmstad är ett handelsområde med mycket god utveckling, bara 5 min med bil från centrum. Här finns lunchrestauranger, gym och promenadstigar och här erbjuds ca 30 butiker med inriktning främst mot hus och hem, sport och fritid. Cykel- och gångvägar leder dig hit och bussförbindelserna är goda. Flera omkringliggande lunchställen, bensinmackar, affärer, gym och butiker samt kontorshotell och industrier är belägna här. Sedan 2002 har Halmstad City Airport sin hemvist i området.

Fastighet bestående av en byggnad i ett plan med en takhöjd om ca 4 meter i lokalytorna och ca 2,5 meter i kontorsytorna.

BYGGNADBESKRIVNING:

TEKNISK BESKRIVNING

Grund: Betongplatta
Stomme: Betong / Limträ
Tak: Protan
Fönster: 3-glas isolerglasfönster
Fasad: Sockelelement isolerad 250 betong H = 900 utmed kontorsdel H = 1.200. Övriga fasadelement, sandwichelement 150 mm, Paroc

UPPVÄRMNING/VENTILATION/VA

Fjärrvärme och luftvärmepumpar
Mekanisk ventilation med AC
Kommunalt vatten och avlopp

UTOMSHUSMILJÖ / PARKERING:

Tomt om 3.012 kvm, asfalterade öppna parkeringsytor samt en inhägnad yta. Uteplatser

ÖVRIG INFO:

Optisk fiber finns indraget i fastigheten, lager/produktionsytan har en 2-tons travers monterad, oljeavskiljare finns likt kompressor och tillhörande tryckluftssystem. Möjlighet finns att säkra upp inkommande service till 200A

Fastigheten är idag taxerad som: 423 - Industrienhet metall- och maskinindustri

För ytterligare information, visning samt resonemang om hyresnivåer:
Kontakta Andreas Nilsson på ante@industriformedling.se alternativt 0731-499501
Bud/villkor mottages via mail till: ante@industriformedling.se

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Flygstadens handelsområde

Flygstaden är ett växande handelsområde vid Flygplatsen väster om Halmstad centrum. Förbindelserna hit är goda och man hittar här idag systembolag, stormarknader, butiker främst inom hus och hem, sport och fritid, men även mode, elektronik och skönhet. Här finns ett flertal större företag inom olika sektorer som t ex restaurang, bil, hälsa, samt även en återvinningscentral, bilprovning och bensinmack. Ett flertal bilhallar är etablerade i området; Hedin Bil, Svenstigs Bil och Motorhalland.

Alldeles intill Flygstaden ligger Söndrums Industriområde som hyser ett stort antal företag inom diverse sektorer, flera inom bil-, bostad- samt byggbranchen. Det finns även en lunchrestaurang i direkt närområde samt närhet till fler samt till matbutiker. På fälten mellan områdena ligger Flygstadens GK, en pay & playbana.

Granne med Flygstaden hittar vi Halmstad City Airport som totalrenoverats med en ny modern terminalbyggnad. Terminalbyggnaden har designats i form av en vit flygplansvinge och härifrån avgår dagligen flyg till främst Stockholm. På senare år har en satsning även gjorts på charterresor med direktflyg från Halmstad! Även kring flygplatsen finns ett flertal butiker och kontorsbyggnader - och området expanderar och förtätas kontinuerligt!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!