fbpx

LOKAL MED KARAKTÄR OCH BRA SKYLTLÄGE!

Unik butikslokal som lämpar sig till flertal verksamheter!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Brogatan 7

OMRÅDE:........ Halmstad, Centrum

TYP AV LOKAL:……….Handel

AREA:........ 248 kvm

ANTAL RUM:........ 8

VÅNING:........ 1 av 3

Moms:........Utgår ej

INGÅR I HYRA:........Uppvärmning , Vatten

ÖVRIGT:........Hyra enligt överenskommelse.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

KALLE SVENSSON

073-1499503
kalle@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Tillfälle att hyra en attraktiv butikslokal eller kontorslokal om ca 250 m² in en anrik fastighet med karaktär mitt i centum med bästa skyltläge. Lokalen är mycket trivsam med flexibel planlösning som lätt går att anpassa till flertal verksamheter, vi gillar hur lokalen är uppdelad i olika nivåer som skapar atmosfär - Bra lagerutrymme, personalutrymme. Har ni planer på att flytta och utveckla er nuvarande verksamhet eller starta något nytt tror vi denna lokal skulle passa er - Välkomna att höra av er för visning!


PLANLÖSNING

Mycket tilltalande butikslokal som du når från Brogatan samt från en tillgänglighetsanpassad ingång från innergården. Lokalen har en härlig atmosfär och bra standard och används idag som butikslokal. Tre stora fönster med bra skyltläge utmed Brogatan där mycket folk rör sig. Lokalen är idag till viss del uppdelad i olika rum i olika etage men ändå med ett samspel mellan rummen om man vill ha en öppen verksamhet eller så går det fint att dela upp rummen till kontor, konferenslokal eller vilka behov du har för din butik eller verksamhet. Praktiskt avskilt finns förråd/arkiv samt övriga personalytrymmen.

Lokalen är uppdelad som butiksyta i dag om ca 142 m² samt lager, förråd, arkiv samt övrig personlayta om ca 106 m² - total yta om 248 m².

LÄGE

Mitt i händelsernas centrum ligger denna anrika fastighet på en populär gata/promenadstråk endast ett stenkast från Stora Torg. Busslinjerna passerar utanför. Bra butiksutbud samt lunchrestauranger och närlivs finns i din närhet.

Anrik och representativ fastighet från 1896 i genomgående mycket bra skick. Butikslokaler och bostadslägenheter, mitt i händelsernas centrum på Brogatan 7 i Halmstad!

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

NÄROMRÅDET

Centrum

Med en 700-årig historia finns mycket att säga om Halmstad, staden med sina tre hjärtan. I centrum finner du en vacker stadsmiljö, massor av kultur, ett rikt utbud av shopping och restauranger samt flertalet rekreationsmiljöer längs med Nissan och i parkerna som omgärdar staden, bland andra Norre Katts Park som är centrums största. Här finns utrymme för många aktiviteter och upplevelser bland rhododendron, magnolior, azaleor och exotiska träd. I mitten av parken ligger en damm som främjar fågellivet, en rotunda och stans fina lekpark där barnen gärna leker skeppsbrott! Flera konstverk pryder parken. Den mest välexponerade och välbesökta parken är annars Picassoparken som pryds av en 8 meter hög Picassostaty. Parken är en populär mötesplats. Hela listan av parker och lekplatser hittar du på Halmstad kommuns hemsida!

I staden finner du flertalet hus och miljöer som vittnar om Halmstads historia och staden har satsat mycket på offentlig utsmyckning. Det finns otaliga stopp som erbjuder något för både kropp och själ. Genom staden går den lokala bussgatan som den ådra som fyller staden med liv – människorna. Härifrån tar man sig lätt ut till alla de områden som omgärdar staden och till stadens utbud av kommersialism, underhållning och puls. Flertalet nattklubbar, hotell och restauranger bidrar till att staden lever dag som natt.

Storgatan och Brogatan har genomgått en stor uppfräschning. Målet har varit att skapa ett ännu mer levande centrum med öppna gångytor som ökar det naturliga gångflödet mellan butiker och restauranger. Nya planteringar, belysning, konstverk och platser för lek har även anlagts.

Lilla Torg (där du bl.a. hittar biografen) och Stora Torg (där du hittar torghandeln), med gågator korsandes däremellan, ger en mängd stråk med utmärkta butikslägen. Det är trevligt att shoppa i Halmstad och du har nära till såväl personliga och unika butiker, stora kedjor, vintage och nytt samt flertalet caféer, pubar och barer som erbjuder allt från det lilla traditionella till de supermoderna inslagen.

Att bo i Halmstads centrum erbjuder naturligtvis allt som har med stadsliv att göra. Du tar dig enkelt hit och bort genom att gå till tågstationen, busscentrum eller genom att ta en buss/taxi till flygplatsen. Centrum fungerar som ett nav för staden och du är aldrig långt ifrån varken skog eller hav. Här finns plats för allt!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!