fbpx

STÖRRE LOKAL OM 550 M² MED MÖJLIGHETER!

Anpassningsbar lokal om 550 m² som är lämplig till flertal verksamheter!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Ängelholmsvägen 58

OMRÅDE:........ Laholm, Laholm

TYP AV LOKAL:……….Lager/logistik

AREA:........ 550 kvm

ANTAL RUM:........ 4

VÅNING:........ 1 av 1

HYRA:........220 000 kr/år

HYRA/KVM:........400 kr/kvm/år

Moms:........Tillkommer

INGÅR I HYRA:........Vatten

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

KALLE SVENSSON

073-1499503
kalle@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Möjlighet att hyra en lokalyta om ca 550 m² som är väldisponerad med större lokalyta för verksamhet/lager, kontorsyta samt personalutrymme som omklädningsrum och kök med större matplats. Ett ypperligt tillfälle att hyra denna lokal med förmånlig hyresnivå samt att lokalen är anpassningsbar i samråd med hyresvärd. I dag delas vissa ytor tillsammans med Posten som bedriver sin verksamhet i lokalen bredvid. Välkommen att höra av dig för visning!


PLANLÖSNING

Tillfälle att hyra en fräsch lokal som går att anpassa i samråd med hyresvärd. Totalyta om ca 550 m² med större lokalyta för verksamhet eller lager, tre kontorsrum, två omklädningsrum samt duschrum. Större kök med matsal. Vissa ytor delas med Posten som bedriver sin verksamhet i lokalen bredvid. I dag går man in via porten vid lastkajen som är gemensam med Posten och passerar postens lokal som är den vänstra delen av planlösningen. ( se bilder)

En tilltalande fastighet med ordning o reda där det i dag bedrivs flertal verksamheter och butiker.

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

NÄROMRÅDET

Laholm

Redan för 4000 år sedan trivdes man i Laholm. Strax utanför den nutida stadsgränsen finner man flertalet högar från bronsåldern och en boplats från järnåldern. Orten omtalas vidare i Kung Valdemars jordebok och här antyds att det förekom handel på platsen. Stad blev Laholm dock först på 1300-talet och ända in på 1700-talet var detta det enda stället man kunde gå över Lagan på en broövergång.

Orten är välkänd för sitt utmärkta laxfiske i ån Lagan som rinner förbi samhället, för de konstverk stadens siste borgmästare Axel Malmquist införskaffade till staden samt för keramiken som tillverkats här. Faktum är att Laholm är en av landets viktigaste krukmakarstäder med Laholmskeramik och Jani Keramik i spetsen för de mest betydande verkstäderna. Innerstaden är en småstadsidyll med den medeltida stadsdelen Gamleby och Sankt Clemens Kyrka som kronan på verket. Här ringlar gamla kullerstensgator fram mellan de låga husen byggda i tegel och korsvirke, och lockar turister att njuta av den särpräglade miljön.

Laholm är ett rikt jordbrukssamhälle, med fler aktiva jordbrukare än riksgenomsnittet. Småföretagen frodas och du finner här flertalet tryckerier, bryggeriet Sofiero, Diab, Brickpack med flera i listan.

Fritiden i Laholm ägnas kanske åt någon av alla idrottsföreningar som finns på orten, bland annat fotboll, bordtennis, friidrott och innebandy. Kulturen finner du på teatern, biografen, biblioteket eller kulturskolan. ABF håller kurser här för den som utvecklas vidare och allt är centralt beläget. Centralt beläget är även all tänkbar service som bank, apotek, butiker av diverse slag, frisör och torghandel. Vill du gå ut och äta eller roa dig är det inga problem att välja mellan restauranger, pubar, café, bageri eller Stadshotell. Givetvis finner du också vårdcentraler, läkarmottagning, folktandvård samt barn- och mödravård.

I Laholm finner du området Musikkvarteren och härifrån har du nära till allt. På promenadavstånd ligger Laholm centrum och dess fantastiska miljö med Lagan som slingrar sig längs stadsgränsen. Både dagis, skola och gymnasium ligger nära intill. Vill du ta dig ut till kusten finns mycket bra cykelvägar. Från Laholm tar du dig till Halmstad ca 20 min, Ängelholm ca 25 min och till Båstad ca 15 min.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!