fbpx

TRAVSTALL I HALMSTAD!

Högkvalitativt travstall med stalbyggnader, kontor och personalutrymmen med befintliga hyresgäster utan vakanser på ett av Europas största och framgångsrikaste träninganläggning!

SNABBA FAKTA

UTGÅNGSPRIS:........ 10 500 000 kr

ADRESS:........ Travbanevägen 10

FASTIGHET:........ HALMSTAD ARLÖSA 1:21

TAXEBUNDEN KOSTNAD:........ 155 000 kr/år

Läs mer om hela försäljningsprocessen i broschyren.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Boka din personliga visningstid. Säljaren undanber sig spontanbesök.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

ANDRÉAS ANTE NILSSON

073-1499501
ante@industriformedling.se

BYGGNADSFAKTA

På ett av Europas såväl största som framgångsrikaste träningsanläggning finner vi här ett högkvalitativt travstall med stallbyggnad och personalutrymmen om ca 836 kvm samt kontorsyta på ca 25 kvm. Tomtareal om 2.719 kvm. En fastighet med bra avkastning med låga underhålls- och driftskostnader. Sedan starten 2008 har det ej varit några vakanser i de totalt 49 st hästboxarna, och befintliga hyresgäster är såväl stabila som i travsporten etablerade. Träningsanläggningen erbjuder totalt 19 hagar med ett 25-årigt långtidsarrende. Årlig hyresintäkt på ca 1.070.000 kr med ett årligt driftsnetto på 915.000 kr. En ypperlig fastighet att förvalta!

Serviceavgiften för anläggningen betalas direkt av hyresgästerna till Hallands Travsällskap, som sköter den dagliga driften på anläggningen.
Upptagna driftskostnader är de faktiska kostnaderna i snitt de senaste 5 åren.

BILDER

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!