fbpx

FULLT UTHYRD FASTIGHET I YTTERST BRA SKICK!

Ett bra och lättillgängligt läge med bra parkering och bästa skyltläge utmed Järnvägsleden!

SNABBA FAKTA

UTGÅNGSPRIS:........ 17 500 000 kr

ADRESS:........ Söndrumsvägen 39

FASTIGHET:........ HALMSTAD ARVINGEN 6

TYPKOD:........ 325

INTÄKT:........ 990 000 kr/år

FASTIGHETSSKATT/-AVGIFT:........ 48 270 kr

LÄGE:........ Rotorp är ett lugnt, omtyckt bostadsområde med diverse affärsverksamheter och gångavstånd till centrum samt goda bussförbindelser. I närområdet finns lunchrestaurang, gym och matbutik samt en bensinmack. Området ligger ett stenkast från Halmstad City med hela sitt utbud. Det finns även fina promenadvägar i området och är inte långt till havet.

Läs mer om hela försäljningsprocessen i broschyren.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Boka din personliga visningstid. Säljaren undanber sig spontanbesök.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

KALLE SVENSSON

073-1499503
kalle@industriformedling.se

BYGGNADSFAKTA

På ytterst bra läge ligger denna välskötta fastighet uppförd 1989 utmed Järnvägsleden med bästa skyltläget. Fastigheten är lättillgänglig med sitt centrala läge nära alla bekvämligheter och logistik. Fastighet om 930 kvm uppdelad med butiksyta om 500 kvm och lageryta om 340 kvm samt kontor, och fina personalutrymme, mervärde med entrisolplan om 100 kvm. Lättskött tomtyta med större delen är asfalterad med parkeringsyta. I dag är fastigheten uthyrd till en trygg hyresgäst med framgångsrik verksamhet med gällande hyresintäkt om 990 000 kr/ år. Tillfälle att förvalta vidare denna gedigna fastighet med lågt framtida underhåll. Välkomna!

BYGGNADSFAKTA:

Fastigheten består av av en huskropp om en totalyta på 930 kvm som är uthyrningsbar.

Byggnaden är uppförd 1989

GRUNDFAKTA:

Grund: Betongplatta
Tak: Plåt
Fönster: 3-glas isoler, med inbrottsgaller samt markiser.
Stomme: Stålstomme med väggar i murblock som är putsade och målat ca 2012.
Uppvärmning: Fjärrvärme -2012
Ventilation: Mekanisk till och frånluft

ÖVRIG INFORMATION:

Lokalyta
Butikslokal om 500 kvm.
Lageryta om 341 kvm med port 3x3 m
Entrisolplan om ca 100 kvm.
Två rymliga kontor.
Kök med matplats med klinker på golv.
Omklädningsrum
I anslutning till omklädningsrummet når du duschrum, toalett och handfat.
Teknikrum med fjärrvärme, fiber, ventilationsanläggning.

Beskrivning

Butiksyta
Butikslokalen renoverades 2012 med ny klinker på golv i hela butikslokalen, ny belysning på hela butiksytan byttes ut 2018 och 2019 till ny LED. Man lät även installera kyla 2018 i hela butiksytan.

Kundtoalett
Från butikslokalen når man kundtoalett .

Lager med entrisolplan
Rymligt lager med port om 3x3 m, takhöjd på den låga delen ca 4,5 m och den höga delen ca 6 m. På golv är det målat betonggolv. Entrisolplan når du via spiraltrappa.

Kontor
Två rymliga kontor med textilmatta på golv som är renoverade 2020.

Kök med matplats
Fräscht kök från ballingslöv i stilrent vitt med kyl/frys, diskmasin och mikro, Tåligt laminatgolv.

Omklädningsrum
Rymligt personalutrymme med plastmatta i omklädningsdelen, duschutrymme som renoverades 2021 med ny våtrumsmatta och målad väv på vägg. Toalett med klinker på golv, utrustad med Wc och handfat.

Förråd/Lager
Målat betonggolv.

Fastigheten hyrs i dag av Färgab som har för avsikt att förlänga gällande hyresavtal om 5 år med ny fastighetsägare.

I dag ligger årshyran om 990.000kr ex moms, hyresgästen bekostar el, va, värme, fastighetsskatt.
Kostnaden på fastigheten är fastighetsförsäkringen om 11.000 kr/år samt skötsel av gräsyta mm om ca 20.000 kr/år

Se även bifogad fastighetskarta

Fastigheten förmedlas som bolagsaffär - Bokföringsmässigt värde 5 425 000 kr och skattemässigt värde 2 682 000 kr.

Friskrivningsklausul kommer tillämpas vid kontraktsskrivning.

KOMPLETT BESKRIVNING
______

Ladda hem komplett beskrivning av fastigheten här

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Centrum

Med en 700-årig historia finns mycket att säga om Halmstad, staden med sina tre hjärtan. I centrum finner du en vacker stadsmiljö, massor av kultur, ett rikt utbud av shopping och restauranger samt flertalet rekreationsmiljöer längs med Nissan och i parkerna som omgärdar staden, bland andra Norre Katts Park som är centrums största. Här finns utrymme för många aktiviteter och upplevelser bland rhododendron, magnolior, azaleor och exotiska träd. Flera konstverk pryder parken. Den mest välexponerade och välbesökta parken är annars Picassoparken som pryds av en 8 meter hög Picassostaty. Parken är en populär mötesplats.

I staden finner du flertalet hus och miljöer som vittnar om Halmstads historia och staden har satsat mycket på offentlig utsmyckning. Det finns otaliga stopp som erbjuder något för både kropp och själ. Genom staden går den lokala bussgatan som den ådra som fyller staden med liv – människorna. Härifrån tar man sig lätt ut till alla de områden som omgärdar staden och till stadens utbud av kommersialism, underhållning och puls. Flertalet nattklubbar, hotell och restauranger bidrar till att staden lever dag som natt.

Storgatan och Brogatan har genomgått en stor uppfräschning. Målet har varit att skapa ett ännu mer levande centrum med öppna gångytor som ökar det naturliga gångflödet mellan butiker och restauranger. Nya planteringar, belysning, konstverk och platser för lek har även anlagts.

Lilla Torg (där du bl.a. hittar biografen) och Stora Torg (där du hittar torghandeln), med gågator korsandes däremellan, ger en mängd stråk med utmärkta butikslägen. Det är trevligt att shoppa i Halmstad och du har nära till såväl personliga och unika butiker, stora kedjor, vintage och nytt samt flertalet caféer, pubar och barer som erbjuder allt från det lilla traditionella till de supermoderna inslagen.

Att arbeta och bo i Halmstads centrum erbjuder naturligtvis allt som har med stadsliv att göra. Du tar dig enkelt hit och bort genom att gå till tågstationen, busscentrum eller genom att ta en buss/taxi till flygplatsen. Centrum fungerar som ett nav för staden och du är aldrig långt ifrån varken skog eller hav. Här finns plats för allt!

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!