fbpx

BRA SKYLTLÄGE UTMED VÄXJÖVÄGEN!

Rejäl lokal med bra parkeringsmöjligheter och många användningsområden!

SNABBA FAKTA

ADRESS:........ Snöstorpsvägen 105

OMRÅDE:........ Halmstad, Sannarp

TYP AV LOKAL:……….Handel

AREA:........ 2 000 kvm

HYRA:........1 340 000 kr/år

HYRA/KVM:........670 kr/kvm/år

Moms:........Tillkommer

INGÅR I HYRA:........Vatten

ÖVRIGT:........Till hyran tillkommer el, värme och fastighetsskatt
(f-skatten 54 480 kr/år)

Inget bokningsdatum tillgängligt

Enbart bokade visningar. Ring eller maila för att boka din tid! Vänligen respektera ägarens önskemål om att all kontakt sker via Industriförmedling.

broker

Kontakt | Lokaluthyrare

LENNART JOHANSSON

0733- 24 45 71
johansson@industriformedling.se

FAKTA

BESKRIVNING

Handelsfastighet med en yta på ca 1700 kvm och entresol på ca 300 kvm. Fastigheten ligger utmed Växjövägen vilket innebär bra skyltläge och nästintill omedelbar närhet till E6! Till fastigheten hör en stor parkeringsplats. Mitt emot ligger Halmstad Arena och det finns en gångtunnel under vägen som ger god access till den. Oavsett om du söker synergier med större event, konferenser etc eller på annat sätt vill nå en tillresande målgrupp är placeringen optimal. Arenan är även hemvist för kommunens badhus med äventyrsbad, gym, diverse träningsgrupper och konferenssalar. Bakom denna ligger Sannarps IP med yttre fotbollsplaner och en inomhushall. Lokalen är väl anpassad för all typ av sällanköpshandel.


PLANLÖSNING

Större öppen yta som kan användas som försäljningsyta. Övriga ytor innefattar entré, kök, wc och förråd samt ett entresolplan. Idag används lokalen som lekland där det finns ett par partyrum och en servering.

LÄGE

Området har genom tiderna varit ett uppskattat område med sitt bekväma läge med E6 ett stenkast bort och den strategiska placeringen mitt emellan centrum och Stenalyckan/Hallarna. Här finns lunchrestauranger, bensinmackar och livsmedelsbutiker. För dig som gärna tränar på lunchen finns både gym, padel, frisbeegolf och möjlighet till en löprunda eller promenad!

BILDER

PLANLÖSNINGAR & RITNINGAR

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Sannarp

Sannarp är ett uppskattat område med bekvämt läge nära E6 och riksväg 25 (Växjövägen). Längsmed Växjövägen finner vi Halmstad Arena som erbjuder en hel del när det kommer till fritidssysselsättningar och nöje, evenemang och event. Här finns t ex Sannarpsbadet, skejtparken, gym och en rad föreningar som erbjuder en hel del när det kommer till träning – pingis, handboll, hockey etc. Då eliten håller till i arenan finns också tillfälle att gå på högklassiga matcher inom dessa grenar. Fotbollsplaner finns det också gott om här, både utomhus och inomhus i Kombihallen, liksom en friidrottsarena. I anslutning till arenan ligger ett mindre affärsomårde som nås via gångtunnel. Här ligger även Coop närbutik och en asiatisk restaurang. Sannarpsgymnasiet och Klaraskolan ligger på Frennarspvägen som leder mot Sannarps Industriområde. Även PDL padelhall med gym samt en frisbeepark ligger mot grönområdet längs sträckan.

Sannarps industriområde ligger ca 3 km från centrum och har nära till tågstationen. Här finner vi t ex Postnords företagscentrum, några lunchrestauranger och Praktiska Gymnasiet. Inom området finns många bil- och byggföretag, t ex Rejmes Bil AB, Bendt Bil AB, Toyota, Halmstad Kylteknik, Ramirent, NCC och Optimera. Sannarp gränsar till bostadsområdena Furet, Vallås, Klackerup och Gustavsfält. På andra sidan E6 ligger handelsområdet Stenalyckan/Hallarna. Det kommersiella utbudet är således stort. Dessutom är även rekreationsmöjligheterna många, det är cykelavstånd till Östra stranden och Högskolan, samt finns det goda bussförbindelser till stan.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!