fbpx

VERKSTAD- /LAGERFASTIGHET. FULLT UTHYRD

Lättförvaltad fastighet på hörntomt i expansivt och attraktivt område. Fastigheten har fyra hyresgäster som hyrt under lång tid.

SNABBA FAKTA

UTGÅNGSPRIS:........ 8 900 000 kr

ADRESS:........ Kristinehedsvägen 28/ Bultgatan 4

FASTIGHET:........ HALMSTAD KUGGEN 4

TYPKOD:........ 423

INTÄKT:........ 570 860 kr/år

FASTIGHETSSKATT/-AVGIFT:........ 12 880 kr

LÄGE:........ Sannarps industriområde ligger ca 3 km från centrum och har goda förbindelser med Växjövägen och Laholmsvägen vidare till E6/E20. Det är även nära till tågstationen. Här finner du bensinmackar, lunchrestauranger och träningsanläggningar/gym. Inom området finns många bil- och byggföretag, t ex Rejmes Bil AB, Bendt Bil AB, Toyota, Halmstad Kylteknik, Ramirent, NCC och Optimera.

Läs mer om hela försäljningsprocessen i broschyren.

Inget bokningsdatum tillgängligt

Boka din personliga visningstid. Säljaren undanber sig spontanbesök.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare.

broker

Kontakt | Fastighetsmäklare

STEFAN NILSSON

0708516181
nilsson@industriformedling.se

BYGGNADSFAKTA

På fastigheten finns en byggnad uppförd 1969, renoverad 1997 och 2017.

Tomt om 3 994 kvm. Tomten är plan, hårdgjord och asfalterad kring byggnaden, där ett separat markområde om ca 2 200 kvm är hårdgjort, grusat och inhägnat.

Byggnaden inrymmer två hyresgäster, varav en disponerar ca 460 kvm lager och ca 104 kvm kontor och den andra hyresgästen disponerar ett avskilt lagerutrymme (skyddsrum) om ca 40 kvm.
Lagerutrymme med takhöjd från 3,5 - 4,5 meter underkant balk. Lokalen är försedd med två portar 4 x 4 meter respektive 2,5 x 3 meter.
Kontors- och personalutrymme med två kontorsplatser, kök, omklädningsrum och helkaklat duschutrymme.
Aerotemperes i lagerdelen, vattenburen golvvärme i kontorsdel.

Övriga två hyresgäster hyr markområdet på ca 2 000 kvm respektive ca 200 kvm.

Hyresintäkter 2023, 570 860 kr + fastighetsskatt

Överlåtes i bolagsform.

TEKNISK BESKRIVNING

Grund: Betongplatta
Stomme: Betong sten/trä/stål
Tak: Självbärande plåt belagt med papp
Fönster: 3-glas
Fasad: Plåt och trä
Värmesystem: Fjärrvärme 2013
Ventilation: Självdrag

BILDER

DOKUMENT ATT LADDA HEM

NÄROMRÅDET

Sannarps Industriområde

Sannarp är ett uppskattat område med bekvämt läge nära E6 och riksväg 25 (Växjövägen). Längsmed Växjövägen finner vi Halmstad Arena som erbjuder en hel del när det kommer till fritidssysselsättningar och nöje, evenemang och event. Här finns t ex Sannarpsbadet, skejtparken, gym och en rad föreningar som erbjuder en hel del när det kommer till träning – pingis, handboll, hockey etc. Då eliten håller till i arenan finns också tillfälle att gå på högklassiga matcher inom dessa grenar. Fotbollsplaner finns det också gott om här, både utomhus och inomhus i Kombihallen, liksom en friidrottsarena. I anslutning till arenan ligger ett mindre affärsområde som nås via gångtunnel. Här ligger även Coop närbutik och en asiatisk restaurang. Sannarpsgymnasiet och Klaraskolan ligger på Frennarspvägen som leder mot Sannarps Industriområde. Även PDL padelhall med gym samt en frisbeepark ligger mot grönområdet längs sträckan.

Sannarps industriområde ligger ca 3 km från centrum och har nära till tågstationen. Här finner vi t ex Postnords företagscentrum, några lunchrestauranger och Praktiska Gymnasiet. Inom området finns många bil- och byggföretag, t ex Rejmes Bil AB, Bendt Bil AB, Toyota, Halmstad Kylteknik, Ramirent, NCC och Optimera. Sannarp gränsar till bostadsområdena Furet, Vallås, Klackerup och Gustavsfält. På andra sidan E6 ligger handelsområdet Stenalyckan/Hallarna. Det kommersiella utbudet är således stort. Dessutom är även rekreationsmöjligheterna många, det är cykelavstånd till Östra stranden och Högskolan, samt finns det goda bussförbindelser till stan.

INTRESSEANMÄLAN
______

Hittar du inte det du söker? Fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi får in något vi tror kan vara av intresse!